Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek így van esélyem...

Szerintetek így van esélyem bejutni egy egyetemre, főiskolára?

Figyelt kérdés
az angol érettségim 2, a többi mind 3-as lett :S ... gyakorlatilag nem csináltam semmit a 4 évben... abszolút nem foglalkoztam a tanulással :S... ha van esélyem akkor milyen szakokra és csak fizetősre vagy államira is (?)

2013. júl. 30. 10:14
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
ha már a gimiben sem tanultál, gondolod az egyetemen fogsz?
2013. júl. 30. 10:16
 2/33 A kérdező kommentje:
de azért nem tanultam mert egy h*lye voltam... mármint érted! :) :S lusta voltam ezerrel...
2013. júl. 30. 10:25
 3/33 A kérdező kommentje:
szóval a kérdésem még mindig az hogy bekerülhetek-e és milyen szakokra van esélyem ilyen hányadék érettségivel (?)
2013. júl. 30. 10:26
 4/33 anonim ***** válasza:
Hát.. sajnos csak olyan szakokra, amiket úgyse tudnál elvégezni. Pl matematika. Le tudnád írni a százalékaidat?
2013. júl. 30. 10:31
 5/33 A kérdező kommentje:

angol:35%

magyar: 43%

matek: 51%

töri: 53%

mindegyik középfokon :S

2013. júl. 30. 10:33
 6/33 A kérdező kommentje:
már most bánom hogy nem tanultam :(
2013. júl. 30. 10:34
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel az eredménnyel felejtős a főiskola, egyetem. Jelentkezz OKJ képzésre! Ott az első képzés képzés ingyenes.
2013. júl. 30. 10:38
 8/33 anonim ***** válasza:

Még a legoptimistább százalékokkal se éred el az alapképzéshez szükséges minimum ponthatárt.

A két legjobb érettségid hány százalékos lett? Mert ha 50% felett, akkor még FSZ képzésre lenne esélyed, bár azoknál is csak a minimum határt lépnéd át éppen.

Amúgy ahogy az első is írja, ahol az érettségivel gondok vannak, ott az egyetemnél csak még nagyobbak lesznek. Nem kell a lustasággal takarózni, a lényeg, hogy a mentalitás gyökeres változtatása nélkül, ha be is kerülsz, 1 év múlva azon kapnád magad, hogy elszúrtad az egészet. Ha nem a mostani pótfelvételi a célod, akkor azt javasolnám, hogy a következő évben két tárgyból érettségizz újra, és ha mindkettő (középszinten) 5-ös lesz, akkor már gondolkozhatsz az egyetemen is.

2013. júl. 30. 10:38
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

Kezdj tiszta lappal, menj el dolgozni vagy OKJ-s képzésre, addig találd ki, hogy mit akarsz kezdeni az életeddel, utána ha megvan az ihlet, készülj a következő érettségi szezonra a megfelelő tárgyakból, vizsgázz újra, meg felvételizz :) Ezekkel az eredményekkel sajnos közelébe sem kerülhetsz a felsőoktatásnak (ne vedd sértésnek, de tök jogosan.)

Hajrá!

2013. júl. 30. 10:42
 10/33 anonim ***** válasza:
11. évvégi és 12. évvégi jegyeid milyenek voltak?
2013. júl. 30. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!