Ha szakközépiskolába megyek akkor utána mehetek egyetemre vagy főiskolára?
Miért ne mehetnél? Az egyetemi és felsőoktatási felvételnek nem a gimnázium, hanem az érettségi a feltétele. Írsz egy jó érettségit, egy jó felvételit és máris fősulis/egyetemista vagy.
Én szakközépben érettségiztem, majdnem minden osztálytársam diplomás lett.
nem minden szakközés ad szakmát. Én pl eü szakközépbe jártam mégsem lett vele végzettségem csak érettségim.
De a kédező válaszára természetesen igen a válasz. Ugyanazt az érettségit irja egy szakközepes is mint egy gimnazista ugyanugy lesz pontozva is.
Miért ne mehetnél ???
És nem, nem ad szakmát a szakközépiskola, legalábbis nem mindegyik. Én most érettségizem, de szakmát nem kapok, pedig gyakorlaton is voltam.
Furcsa lenne, ha ott állnál egy érettségivel a kezedben, és nem mehetnél egyetemre...
'nem minden szakközés ad szakmát. Én pl eü szakközépbe jártam mégsem lett vele végzettségem csak érettségim. '
AZért mert a szakközepek 4+ valamennyisek szoktak lenni. Gondolom te csak a 4 éven voltál jelen. /az olyan mintha gimibe járnál csak vannak plusz tárgyaitok amiket mások nem tanulnak/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!