Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért csinálja ezt? Miért...

Miért csinálja ezt? Miért sírt a tanár utána? Mindenki örült volna, ha nem lennee itt (kivéve a tanár)

Figyelt kérdés
Az osztálytársam (fiú) nagyon rossz magatartású. Fojtogatta az egyik fiút, és bicskáp hozott a suliban és azzal fenyegetett mindenkit, egyszer majdnem elestem miatta, rámondtam, hogy korcs és ő belémrúgott (megérdemeltem), de a barátnőm mondta, hogy ne csinálja és odament, BELÉRÚGOTT ÉS FELPOFOZTA!!! Angol órán bejött az igazgaatónő, elmondtunk neki, amit tudtunk, mert nem volt elég hozzá az angol óra. Ami bökkenő, hogy még a legszerényebbek is meséltek... Aztán kirúgták volna, de az o. fő sírt utána. Hangsúlyozom: SÍRT!!! A gyerek a suliban maradt... De van egy olyan előérzetem, hogy ez balul fog elsülni... A szüleivel nincs gond, nagyon rendesek, kedvesek, és a lányuk az egyikj barátnőm... Szegény lánynak alig vannak barátnői, az öccse miatt, mert ezeket teszi...
2010. szept. 9. 21:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%
Lehet, hogy a tanár, mivel több a tapasztalata, több gyereket látott már, észrevette, hogy ez a fiú, bár nagyon rossz gyerek, valahol a lelke mélyén azért nem maga a sátán. Talán abban reménykedett a tanárotok, hogy ő meg tudná nevelni, lehet, hogy már el is kezdett ezen dolgozni (esetleg úgy, hogy nem is tudtok róla, a fiú sem tud róla), de ha kirúgják, akkor erre nem lesz lehetősége. Nekem van egy olyan érzésem, hogy az osztályfőnökötök nagyon szereti a gyerekeket, a jókat is és a rosszakat is egyaránt.
2010. szept. 9. 21:16
 2/19 anonim ***** válasza:

Hú, ez gáz! Talán azért, mert nem látja be, hogy spéci suliban lenne a helye, ahol segítenek rajta, nem pedig egy sima suliban, ahol mumuskodik.

Ha így pártfogolja, megmondanám neki, keressen a srácnak való helyet.

2010. szept. 9. 21:22
 3/19 A kérdező kommentje:

Most mentünk el kisgimibe... Őt is felvették, de cseppet sem javult... Még a fiúk is útálják... Engem meg az a hülyedgyerek kibeszél, mert csak félig vagyok magyar... És már az első napon kapott majdnem egy szaktanárit !!! De mindenki akart vele először barátkozni, de visszautasította... Szerintem van valami lelki baja, mert tudom, hogy nem így nevelték... Pl a bátyja nagyon rendes...

És ppont az a tanár, aki sírt utána ordította le a fejét szinte minden nap...

2010. szept. 9. 21:23
 4/19 A kérdező kommentje:

ma 21:22

Hát spéci suliban lenne a helye, és az a bökkenő, hogy a közelben van ilyen suli... És a szekrénytársa a gyereknek fél beléetenni a szekrénybe bármit, mert a gyerek fojtonosan lop!!! Már lopott telót is!!! De ha nemn kerül valami spéci helyre, akkor abbőól a gyerekből bankrabló és gyilkos lessz!

2010. szept. 9. 21:27
 5/19 A kérdező kommentje:
Ja és sztem csak azért sírt a tanár, mert a gyereknek a nagypapája polgármester volt, és a gyerek hjjó matekos is...
2010. szept. 9. 21:28
 6/19 anonim ***** válasza:
Vagy azt kell tenni hogy összegyűlik egy kupac szülő panaszt tenni vagy pedig bár tudom nem a legjobb megoldás és ti is megihatjátok a levét illetve lehet rosszabb lesz. de én végső esetbe megverném! persze először hatástalanítanám a bicskát biztos ami biztos. de vagy 4-5 gyerek simán megruházhatná hátha észhez tér!
2010. szept. 10. 11:05
 7/19 A kérdező kommentje:

ma 11:05

Hát itt a gimiben (magyarország 2. legjobb gimije) nem szabad megverni egymást... Ha egy tanár veri meg, az kiskorú bántalmazásnak minősül... De a barátnőm, aki az általánosban maradt azt mondta, hogy az angol ttanár az első angol órájukon ezt énekelte: Nincs itt a Botont!!!

De visszatérve, mi sem verhetjük meg... De olyan elmebeteg... A barátnőmnek tönkre tette a szemüvegét, és nem volt hajlandó kifizetni!!!

2010. szept. 10. 15:33
 8/19 anonim ***** válasza:
többen vagytok nem igaz, hogy nembírtok összefogni és..
2010. szept. 10. 16:28
 9/19 anonim ***** válasza:

gyenge a tanár...

amúgy ha lesz@rjátok a gyereket akkor bekussol és leáll.vagyha nem akkor szépen egy páran elkapják suli után és "elbeszélgetnek"vele. ne mondd,hogy nincsenek nagyobb fiúk akiket szintén idegesít.

2010. szept. 10. 16:41
 10/19 A kérdező kommentje:
Háát... talán el lehetne vele beszélgetni... Mert a fiúk is őszintén útálják...
2010. szept. 10. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!