Miért csinálja ezt? Miért sírt a tanár utána? Mindenki örült volna, ha nem lennee itt (kivéve a tanár)
Hú, ez gáz! Talán azért, mert nem látja be, hogy spéci suliban lenne a helye, ahol segítenek rajta, nem pedig egy sima suliban, ahol mumuskodik.
Ha így pártfogolja, megmondanám neki, keressen a srácnak való helyet.
Most mentünk el kisgimibe... Őt is felvették, de cseppet sem javult... Még a fiúk is útálják... Engem meg az a hülyedgyerek kibeszél, mert csak félig vagyok magyar... És már az első napon kapott majdnem egy szaktanárit !!! De mindenki akart vele először barátkozni, de visszautasította... Szerintem van valami lelki baja, mert tudom, hogy nem így nevelték... Pl a bátyja nagyon rendes...
És ppont az a tanár, aki sírt utána ordította le a fejét szinte minden nap...
ma 21:22
Hát spéci suliban lenne a helye, és az a bökkenő, hogy a közelben van ilyen suli... És a szekrénytársa a gyereknek fél beléetenni a szekrénybe bármit, mert a gyerek fojtonosan lop!!! Már lopott telót is!!! De ha nemn kerül valami spéci helyre, akkor abbőól a gyerekből bankrabló és gyilkos lessz!
ma 11:05
Hát itt a gimiben (magyarország 2. legjobb gimije) nem szabad megverni egymást... Ha egy tanár veri meg, az kiskorú bántalmazásnak minősül... De a barátnőm, aki az általánosban maradt azt mondta, hogy az angol ttanár az első angol órájukon ezt énekelte: Nincs itt a Botont!!!
De visszatérve, mi sem verhetjük meg... De olyan elmebeteg... A barátnőmnek tönkre tette a szemüvegét, és nem volt hajlandó kifizetni!!!
gyenge a tanár...
amúgy ha lesz@rjátok a gyereket akkor bekussol és leáll.vagyha nem akkor szépen egy páran elkapják suli után és "elbeszélgetnek"vele. ne mondd,hogy nincsenek nagyobb fiúk akiket szintén idegesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!