Hogyan szoktassam le az osztálytársaimat hogy ne úgy becézzenek ahogy egy hülye tanár elnevezett? Rám akasztott egy elég hülye nevet ilyen régies. és mindenki így hív már szinte:S
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat 16L2010. szept. 18. 20:56
2/12 anonim válasza:
engem mindig a vezetéknevemen hívtak ami irtóra idegesített és amikor mondták mindig kijavitottam őket és mostmár mindenki a keresztnevemen szólít.
te is ha mondják javítsd ki hogy van neved is és mindig és majd megszokják
amúgy mi az a név:$?
3/12 A kérdező kommentje:
Már mondtam nekik de egyszerűen nem..-.- amúgy véletlenül akasztotta rám a nevet.. de gáz, nem akarom leírni félek hogy felismernek:D
2010. szept. 18. 21:06
4/12 Plaga válasza:
Nekem a vezetéknevemből alakult ki egy gúnynév: Sipos - Síkos - Csiga - Csápos és ebből lett végezetül Tápos :D
5/12 Plaga válasza:
Ja igen hozzátenném, hogy egyszer-kétszer Kendermagosnak is hívtak a Tápos után, de az nem volt annyira használatos :D
7/12 anonim válasza:
jah bocs nem láttam hogy lány vagy
Pirike te vagy az???????
8/12 A kérdező kommentje:
Nem Pirike de ehhez hasonló gáz név-.-
2010. szept. 18. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!