Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért csinálja ezt? Miért...

Miért csinálja ezt? Miért sírt a tanár utána? Mindenki örült volna, ha nem lennee itt (kivéve a tanár)

Figyelt kérdés
Az osztálytársam (fiú) nagyon rossz magatartású. Fojtogatta az egyik fiút, és bicskáp hozott a suliban és azzal fenyegetett mindenkit, egyszer majdnem elestem miatta, rámondtam, hogy korcs és ő belémrúgott (megérdemeltem), de a barátnőm mondta, hogy ne csinálja és odament, BELÉRÚGOTT ÉS FELPOFOZTA!!! Angol órán bejött az igazgaatónő, elmondtunk neki, amit tudtunk, mert nem volt elég hozzá az angol óra. Ami bökkenő, hogy még a legszerényebbek is meséltek... Aztán kirúgták volna, de az o. fő sírt utána. Hangsúlyozom: SÍRT!!! A gyerek a suliban maradt... De van egy olyan előérzetem, hogy ez balul fog elsülni... A szüleivel nincs gond, nagyon rendesek, kedvesek, és a lányuk az egyikj barátnőm... Szegény lánynak alig vannak barátnői, az öccse miatt, mert ezeket teszi...
2010. szept. 9. 21:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

ma 16:28

A gyerek nem higénikus... 12 méterről is érezni a szagát... Am meg megver minket és én lány vagyok... Akik karatéznak, azok abonyiak, és az oszutály harmada túlsúlyos...

2010. szept. 10. 19:10
 12/19 anonim ***** válasza:

Hát ez röhej, hogy ilyen elit helyen megtűrik. Bár akkor ott a családi háttér is. Ha az iskolai alapítványra is tesznek egy kicsit, akkor meg be van betonozva, ti húzzátok a rövidebbet. Ha összefogtok és úgy gyepáljátok el, akkor viszont mindenkit nem vághatnak ki!

Szüleitek miért kussolnak? Ott kéne verni az asztalt minden egyes ilyen eset után a dirinél!!

2010. szept. 10. 20:36
 13/19 A kérdező kommentje:

ma 20:36

Kirúgták volna már... Jah és én elmondtam édesanyámnak ezeket, és ő azt mondta, hogy kéne aa gyereknek egy psihológus. A nagyim azt mondtta, hogy óvakodjak tőle... De az igaz, hogy a szülők csak befogják, és ránkhaggyák...

2010. szept. 10. 21:51
 14/19 anonim ***** válasza:
vegyél gázsprayt amikro elöveszi bicskát ás rádfogja és..
2010. szept. 10. 23:22
 15/19 A kérdező kommentje:

23:22

Jah:)

2010. szept. 11. 00:01
 16/19 anonim ***** válasza:
Úristen! Hányadikos az a gyerek?! :O
2010. szept. 11. 14:53
 17/19 A kérdező kommentje:
Most lettünk 5-ödikesek...
2010. szept. 11. 22:04
 18/19 anonim ***** válasza:
lefogadom h cigány
2010. nov. 4. 11:56
 19/19 A kérdező kommentje:
Utolsó komment: ez jó volt. Amúgy a gyerek most már bekussolt végre...
2010. nov. 24. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!