Miért csinálja ezt? Miért sírt a tanár utána? Mindenki örült volna, ha nem lennee itt (kivéve a tanár)
ma 16:28
A gyerek nem higénikus... 12 méterről is érezni a szagát... Am meg megver minket és én lány vagyok... Akik karatéznak, azok abonyiak, és az oszutály harmada túlsúlyos...
Hát ez röhej, hogy ilyen elit helyen megtűrik. Bár akkor ott a családi háttér is. Ha az iskolai alapítványra is tesznek egy kicsit, akkor meg be van betonozva, ti húzzátok a rövidebbet. Ha összefogtok és úgy gyepáljátok el, akkor viszont mindenkit nem vághatnak ki!
Szüleitek miért kussolnak? Ott kéne verni az asztalt minden egyes ilyen eset után a dirinél!!
ma 20:36
Kirúgták volna már... Jah és én elmondtam édesanyámnak ezeket, és ő azt mondta, hogy kéne aa gyereknek egy psihológus. A nagyim azt mondtta, hogy óvakodjak tőle... De az igaz, hogy a szülők csak befogják, és ránkhaggyák...
23:22
Jah:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!