Nem bírom! Mit tegyek? Először is a suli: a tanár jön a házhoz tudom mindenki ezt szeretné de nagyon rossz! Nincs egy barátod sem!
De miért???
Mármint miért nem mehetsz ki még az utcára sem? Ha a tesóid rendesen járnak suliba?
Öngyilkosságra sose gondolj, próbáld megbeszélni a szüleiddel, először szépen kérve, de ha az nem hat rájuk akkor vessél be mindent amit tudsz. Ha kell ne tegyél meg semmit nekik amit kérnek tőled, egész addig amíg nem engedik meg amit te szeretnél, például elmenni kicsit barátokkal, vagy sétálni a városban, stb. Mondj el nekik mindent őszintén, hogy ez neked mennyire rossz.
Meg kell érteniük hogy ezzel csak rosszat tesznek neked, engem is elkényeztettek, nem voltak barátaim, nem járhattam sehova, tanulni sem volt így kedvem, és most itt vagyok 24 évesen és semmit nem tudok a világról, munkám sem volt soha mert nem tudok beilleszkedni semmilyen társaságba, egyedül nem vagyok képes semmire sem. Azt ők sem akarhatják, hogy te is ilyen legyél. Túlságosan féltenek, de mitől?
A tanároddal nem tudsz erről beszélni? Neki is látnia kell hogy nincs rendben minden, és beszélhetne a szüleiddel, ő mégis csak felnőtt, hátha rá hallgatnának. Csak mondd el neki mi bánt.
Mindenesetre ha azt mondják NEM, te is mondd hogy akkor te sem... valamit valamiért, nem állat vagy amit ketrecben tarthatnak.
Komolyan, ez felháborító. Bátorság és állj ki ellenük még ha veszekedés is lesz belőle, előbb utóbb csak felfogják.
a szülei rohadt ge*ik.... (de bocs)..
mond meg nekik h ez így nem jó.. én meghülyülnék...
mond meg, hogy ez neked nem tetszik, akár vesd be a sírást is... az meg h féltenek h beteg leszel beteges... (részükről..) én sírnék esküszöm ilyenek lennének a szüleim... és h az utcára sem mehetsz az nagyon durva!! nincs 1 barátod se semmi? A SZÜLEID NEM NORMÁLISAK!
Szia:) Igazad van a felvágott tenyérrel szarba esni hasonlatoddal... Ki fogsz készülni idegileg, ha ez tovább tart.... 12évesen nem igaz, hogy ha vmi komoly bajod van amiért nem mehetsz utcára, azt ne mondják el neked! Ez gonoszság...
Sírj mindig hangosan és legyél levert, rosszkedvű, ha más nem segít, ez tuti, mert a szüleidnek be kell látnia, hogy a bezártság fog megölni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!