SZTE - Jogász szak Van akit felvettek államira?
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 12:35
11/14 anonim válasza:
Na hát én sem értettem az ilyeneket. Akkor oké, ha mondjuk van 440 pontja, és pont csak lecsúszott az államiról, de az osztálytársam esetében jó, ha eléri a 300-at. Utálja a törit, úgy tudom nagyon rosszul is sikerült neki, úgyhogy abszolút nem értem, hogy mi vonzza pont efelé a szak felé.
12/14 anonim válasza:
Nem tudom közületek ki jár a jogra, én odajárok, lassan végzek is, de tapasztalatból mondom, hogy egyáltalán nem számít, hogy ki, milyen tanuló volt középiskolabán, teljesen máshogy kell tanulni, más az anyagmennyiség.. Sokan jöttek amikor én elsős lettem, hogy húú ők is államisok, meg hasonlók és akinek a legnagyobb hangja volt, már nyoma sincs az egyetemen, mert már elsőben nem sikerültek a vizsgái .. Szóval ez a jogon semmit sem jelent, és átlehet kerülni a fizetősöknek is államira, sokan át is kerülnek.. Mindenesetre kitartást nektek! :)
13/14 anonim válasza:
Én nem azt mondom, hogy akik fizetősön vannak, azok h*lyék vagy ilyesmi. Én azt állítom, hogy az ilyen alacsony költségtérítéses ponthatár mellett az is bekerülhet, akinek semmiköze az egészhez, és még a gimnáziumi anyagot sem tudta rendesen elsajátítani, sőt nem is szeret tanulni, de azért elmegy egyetemre!
14/14 anonim válasza:
Teljesen egyértek veled, én csak azt mondom, hogy mindenkinek egyenlő esélye van, és aki nem tanul, az ki fog esni, akiknek a gimi is alig ment, és csak pl. a szüleik nyomására mennek egyetemre, azoknak nyilván nagyobb esélyük van kiesni, hiszen ha kényszerből vannak ott, még úgysem fognak tanulni.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!