Szerintetek jó döntés pótfelvételin KERESKEDELEM ÉS MARKETING szakra jelentkezni? Művészetis felsőoktatásba jelentkeztem, de az adott szak vagy nem indult, vagy nem voltam benne abba az 5 emberbe akit felvettek. Persze van "B" tervem:
Mivel eddig reklám/arculattervezést tanultam és a jövőben a reklám pályán szeretnék elhelyezkedni.
Mennyire nehéz ez a szak? Szeretem a törit, földrajzot, jogot, infót, filót,a matek az ami kevésbé megy.
Merjek belevágni?
Álláshirdetések nagy része marketingest keres, meg lehet nézni
De hogy mi lesz 5 év múlva, azt nem tudni.
szerintem is ez talán a legjobb a közgázas szakok közül, merj belekezdeni!
aki azt írta h nem jó, attól kérdezném, h szerinte mit érdemes tanulni, ha közgazdaságtant nem? ezzel elég sok mindenbe belekezdhetsz, és az az igazság egy G karos diplomának még mindig nagyobb becsülete van, mint egy bölcsésznek vagy egy természet tudományinak....talán a joginál is, de csak azért mert abból túlképzés van
23:44
A Miskolcin (közelben van) és a BKF-en (szimpatikus suli) gondolkodok. ( Egy Corvinus, hááát attól tartok.)
00:07
Ezek a tantárgyak nagyon érdekelnek, csak ugye a matek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!