SZTE - Jogász szak Van akit felvettek államira?
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 12:35
1/14 anonim válasza:
ha van államilag finanszírozott képzés, akkor biztosan vannak ilyen emberek.
2/14 A kérdező kommentje:
464 pontot kellett elérni, nem lehetünk sokan, ezért kérdem
2013. júl. 25. 13:10
3/14 anonim válasza:
Hát ezek szerint téged igen! :D Egyébként nekem minden ismerősöm, aki valamelyik jogi karra jelentkezett fizetni fog!
4/14 anonim válasza:
majd a vizsgaidőszakban is így örüljetek :d pl a MAT vizsgán :D
5/14 A kérdező kommentje:
igen, ezért kérdem h van-e esetleg állami ösztöndíjas még :)
2013. júl. 25. 17:43
6/14 anonim válasza:
Nekem osztálytársamat felvették.:)
Mondjuk 90% emelt kémia és biológia érettségivel, nyelvvizsgával nem is csodálom.:D
7/14 anonim válasza:
Kémiából és bioszból érettségizett aztán jogra ment? o.O
8/14 anonim válasza:
Jaj nem, orvosira ment, nem tudom miért olvastam félre, nem is hasonlít.:D
Viszont egy másik osztálytársam jelentkezett jogra, de ő csak fizetősre jutott be, mert nem a legokosabbak közé tartozik, viszont apuci fizeti neki. :)
9/14 anonim válasza:
Ja, így már érthető! Egyébként szerintem egyrészt az is hatalmas hülyeség, hogy ilyen magasra tették a ponthatárokat, de az még inkább, hogy ilyen alacsonyak lettek a költségtérítésen (kiv. ELTE): nekem van ismerősöm, akiről még azt is nehezen hiszem el, hogy tovább kéne tanulnia, most meg jogra fog járni, mert a szülei kifizetik neki! Ezer százalék, hogy 1 éven belül a vizsgáról egyből a diliházba vonul be!
10/14 A kérdező kommentje:
Az a néhány ember, aki költségtérítésesen elindul, de nem oda való, nem sokáig fogja bírni a tempót!
2013. júl. 25. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!