Felvettek egy suliba az egyik szakra. Egy másik egyetemen is indul ugyanez a szak. Van mód arra, hogy az általam nem bejelölt egyetemen kezdjek szeptembertől? Bővebben lent
Köszi a válaszokat.
Hát, most egy kicsit elszomorodtam, de nem baj, végülis amióta tudom, hogy ezt a szakot szeretném, azóta abba a suliba szerettem volna jönni. Nem sokat tudok róla, csak amit a fórumokon olvasgattam, nincs ismerősöm ott, úgyhogy csak kitűztem magam elé azt a célt, hogy oda vegyenek fel. Nem merek én túl merészet álmodni, ezért a másik suli bejelölése még fel sem merült bennem. Úgy látszik kel tudni merészet álmodni... Mondjuk egy éve még ez is olyan lehetetlennek, és elérhetetlennek tűnt, és teljesen kétségbe voltam esve, hogy én nem tudok annyi pontot összeszedni, amennyi kellene...
Így persze én összességében örülök nagyon, csak olyan.... nem is tudom milyen érzés volt azt látni, hogy a másik suliba is felvettek volna. Kicsit talán bánom, hogy nem mertem megjelölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!