Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érdemes-e tanulnom? Egyetem?...

Érdemes-e tanulnom? Egyetem? Szakma? Mihez kezdjek magammal?

Figyelt kérdés
a korosztályomban szinte mindenki ezt kérdezi. Szerzodest aláírni nem akarok, de foloslegesen pénzt sem adni egy olyan diplomáért, amivel nem megyek semmire. 18 evesen nap mint nap ezen gondolkodni, hogy hogy lesz, eleg rossz erzes.

2012. szept. 23. 17:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Muszáj továbbtanulnod, ha nem akarsz munkanélküli lenni vagy ha nem akarsz egy gyárban kikötni. Halványlila gőzöd sincs, hogy mit akarsz csinálni felnőttként? Van valami ami érdekel? Miben vagy jó?
2012. szept. 23. 18:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Megértelek! Most érettségiztem, felvettek egyetemre és nem mentem ,nagyon megbántam:( Elkezdtem egy szakmát de otthagytam, mert nem volt az igazi. Azt csináld, oda menj ahova szeretnél, ami igazán érdekel!!! Különben nagyon megszívod!!!
2012. okt. 1. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!