Melyik egyetemen/főiskolán kell ehhez tanulnom?
A jövőbe a globális felmelegedéssel és/vagy a megújuló energiaforrásokkal szeretnék foglalkozni. Illetve a természetvédelemmel.
Ehhez milyen iskolát kell végeznem? Környezetmérnök? Természetvédelmi mérnök? Hol érdemed tanulni, ha ezzel szeretnék foglalkozni?
Ebben a tanévben érettségizek...és nem nagyon tudom, hogy hol tanuljak tovább...
18L
Hasonló irányban gondolkodok csak vállalkozó szinten.
Írj privit, aztán beszélünk.
A hallgatói szerződés miatt ráadásul ki se mehetsz dolgozni, legalábbis sokat kell 20 éven belül itthon is dolgoznod. Hacsak nem szülsz 3 gyereket.
Szerintem, ha megy a kémia, akkor menj a BME biomérnökire, ott van környezetvédelem szakirány. A biomérnököket mindig előbbre veszik a sorban, mint a környezetmérnököket.
Amúgy Educatio-n mondta nekem a BME-VBK pavilonjánál egy tanár úr, hogy ha környezetvédelemmel akarok foglalkozni, és magasabb szinten, tervezés, stb - akkor BME-VBK biomérnöki, környezetvédelem szakirány.
Jómagam nem jutottam ide be, amit nem is bánok, mert lehet nem bírnám.
De ha Te úgy érzed, bírnád, mindenképp ezt próbáld meg!
Hát, nem tudom mennyire biztos erre építeni.
Kint keresettek a környezetmérnökök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!