Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik egyetemen/főiskolán...

Melyik egyetemen/főiskolán kell ehhez tanulnom?

Figyelt kérdés

A jövőbe a globális felmelegedéssel és/vagy a megújuló energiaforrásokkal szeretnék foglalkozni. Illetve a természetvédelemmel.

Ehhez milyen iskolát kell végeznem? Környezetmérnök? Természetvédelmi mérnök? Hol érdemed tanulni, ha ezzel szeretnék foglalkozni?

Ebben a tanévben érettségizek...és nem nagyon tudom, hogy hol tanuljak tovább...

18L

2012. szept. 20. 22:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Úgy gondolom, hogy gépészmérnökire megyek és mellette csinálok valamilyen természetvédelmi okj-t.

Nem szeretnék külföldre menni dolgozni. Lehet, hogy ott könnyebb elhelyezkedni ezen a területen, de valahogy nem tudom elképzelni azt, hogy ne mo.-on éljek. (még akkor se ha finoman szólva is itt sz@r a helyzet)

2012. szept. 22. 15:31
 12/16 anonim ***** válasza:
A biomérnökivel mi a gond?
2012. szept. 22. 15:52
 13/16 A kérdező kommentje:

Én nehéznek gondolom a biomérnökit és a gépésszel könnyebb munkát találni.

A matek és fizika az megy, de a biosz és a kémia az már kevésbé...

2012. szept. 22. 17:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát igazad van.

Sajnos fel kell adnod a környezetvédelmet, mint hivatást, manapság ez van. Esetleg csatlakozhatsz valamilyen szervezethez, vagy ilyenek.

2012. szept. 22. 18:01
 15/16 A kérdező kommentje:
Én soha nem adom fel...
2012. szept. 22. 18:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyébként majdnem mindegy, mit választasz, benne van.
2012. szept. 22. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!