Melyik egyetemen/főiskolán kell ehhez tanulnom?
A jövőbe a globális felmelegedéssel és/vagy a megújuló energiaforrásokkal szeretnék foglalkozni. Illetve a természetvédelemmel.
Ehhez milyen iskolát kell végeznem? Környezetmérnök? Természetvédelmi mérnök? Hol érdemed tanulni, ha ezzel szeretnék foglalkozni?
Ebben a tanévben érettségizek...és nem nagyon tudom, hogy hol tanuljak tovább...
18L
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Úgy gondolom, hogy gépészmérnökire megyek és mellette csinálok valamilyen természetvédelmi okj-t.
Nem szeretnék külföldre menni dolgozni. Lehet, hogy ott könnyebb elhelyezkedni ezen a területen, de valahogy nem tudom elképzelni azt, hogy ne mo.-on éljek. (még akkor se ha finoman szólva is itt sz@r a helyzet)
Én nehéznek gondolom a biomérnökit és a gépésszel könnyebb munkát találni.
A matek és fizika az megy, de a biosz és a kémia az már kevésbé...
Hát igazad van.
Sajnos fel kell adnod a környezetvédelmet, mint hivatást, manapság ez van. Esetleg csatlakozhatsz valamilyen szervezethez, vagy ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!