Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha szeretnék katona lenni...

Melinda- kérdése:

Ha szeretnék katona lenni ahhoz pontosan mi kell, és milyen suliban kell hozzá tanulnom?

Figyelt kérdés
13 vagyok..és úgy döntöttem jobb ha már most elkezdem tervezgetni hogy minek megyek..a katona mellett döntöttem. Viszont fogalmam sincs hogy ahhoz milyen suliba menjek..vagy elég ahhoz az érettségi hogy hivatásos katona legyek. Eddig a Magyar honvédségbe mentem volna budapesten..de azt hallottam hogy annak a sulinak már annyi..így nem tudom mit tegyek. segítsetek. 13/L még egy kérdés. nyolcadik után mehetek olyan suliba ami ilyen katonai suli vagy csak egyetem van ilyen szinten?

2012. szept. 20. 19:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!