Bocipók kérdése:
Érdemes szakácsnak tanulnom annak ellenére, ha félek a tengeri herkentyűktől?
Figyelt kérdés
Érdekel a szakács szakma, szeretek főzni, kreatívkodni, de sajnos valós fóbiám van mindenféle ízeltlábú élőlénytől.
Leírhatatlanul félek tőlük. Ha külföldön vállalnék állást szerintem elkerülhetetlen, hogy alapanyagként összetalálkozzam velük. Magyarországon is esélyes a 4-5 csillagos szállodák konyháján.
2012. szept. 10. 14:38
1/1 anonim válasza:
majd megszokod ne aggódj! Én is undorodtam a nyers hústól és májtól! De megszoktam! Ettől még lehetsz szakács! szerinted egy szakács minden ételt szeret? Dehogy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!