A Bölcsészkaron az összes szak, büfészak? Melyik nem
Ezek a bölcsész szakok:Véleményem szerint:
Magyar-nem büfészak,kellenek tanárok akik megtanítják a gyerekeknek édes anyanyelvünket
Anglisztika-ez sem az
Germanisztika-ez sem az
Romanisztika-ez sem az(pl:spanyol tanár)
Romológia-na ez az
Szlavisztika-ez sem az
Keleti nyelvek és kultúrák-ez félig az
Ókori nyelvek és kultúrák-ez is az
Andragógia-ez is az
Pedagógia-ez is az
Pszichológia-ez nem az
Szabad bölcsészet-ez a leginkább az
Néprajz-ez is az
Történelem-ez félig az
Ez összes 14 szak
Nem büfészak:6
félig büfészak:2
büfészak:6
Nekem ez a privát véleményem.Barátaim közül sokan elmennek odáig, hogy mindegyik az,én ezzel nem értek egyet,de tény hogy sok büfészak van itt,azért tettem fel ezt a kérdést mert kíváncsi voltam, hogy másnak mi a véleménye erről,nem akartam senkit bántani ezzel,tényleg csak a véleményekre vagyok nagyon kíváncsi erről.
Nem azert bufeszak, mert van ertelme vagy nincs, hanem h mennyire konnyu elvegezni.
Nalunk legalabbis ezt ertik alatta.
Ha engem kerdezel egyik se er egy kalap sz.art se, mert van mindegyikbol boven.
Van, akinek csak a diploma kell, mint mondjuk nekem.
De sok gyoker van, aki alomvilagban el es azt hiszi, h azt a vilagot eljuk mikor valogatunk a munkaban.
Peldaul neprajzkutato csaj multkor itt hepciaskodott, h o bizony nem fog olyat csinalni, ami neki nem tetszik.
Mondjuk ezt se csinalja, mert sehova nem kell.
Idiotak, azt hiszik, h azzal ki lehet fizetni a villanyszamlat.
Van haverom baratnoje, nalam o viszi a palmat.
Biologus, azon belul is az ilyen sark videki allatok a fo eleme a tanulmanyainak.
Kulfoldre nem akar menni szal itthon vergodik, h mert mekkora szar a kormany, h nincs munkahwly.
Szivemszerint megkerdeznem, h mi a fszt vart?
H majd telepitenek fokakat meg jegesmedvet a Dunaba?
Szal ilyen bolondok alkotjak az ilyen szakok 99%at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!