Magyar szakot könnyű elvégezni a Nyíregyházi főiskolán? A magyar szak büfészak?
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 15:25
1/9 anonim válasza:
Igen, büfészak. Az összes humános szak az, főleg egy olyan no name főiskolán, mint a nyíregyházi.
2/9 anonim válasza:
Ne azért menj magyarra, mert "könnyű elvégezni". Ha nem ezt akarod csinálni, akkor bele se kezdj.
3/9 A kérdező kommentje:
De viszonylag könnyű elvégezni? Engem érdekel a magyar, a gimiben mindig 5-ös voltam belőle. Vagy érdemesebb inkább egyetemen tanulni a magyar szakot?
2011. dec. 28. 15:36
4/9 anonim válasza:
Első válaszoló , miért lenne minden humános szak büfé?Nem mindenkinek megy a matek , kémia , fizika.Én közgazdásznak mentem ugyan , ebben van sok matek , de vért izzadva lett meg a kettes mindig és csak magántanári segítséggel.A nem számolós tantárgyakból mind nagyon jó voltam.
5/9 anonim válasza:
De idegesítőek az olyan emberek, mint az első. Minden humán szak büfészak? Nem lehetsz túl intelligens ember. És akkor szerinted ez annak is büfészak, aki magyartanár akar lenni?
6/9 anonim válasza:
Hát persze. Mindjárt jön azzal, hogy az arab, az orosz, a kínai, a lengyel meg alibi-szakok.
7/9 anonim válasza:
büfé szak bizony, mindenütt.
am miért kérdezed? nem akarsz vele semmit, csak villogni, h van egy diplomád (ami nem ér semmit)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!