Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az Informatikus-Könyvtáros...

Az Informatikus-Könyvtáros szak, "büfészak"?

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 22:49
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Annak hangzik, de engem is érdekelne. Egy ismerősöm annak készül.
2010. dec. 14. 22:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én most pont azt tanulom.

Hát egy mérnök informatikussal összehasonlítva igen. De valójában csak azért, mert másképp állnak hozzá.

Minimális tudással megkapod a kettest, emiatt sokan csinálják csak azért, hogy legyen diákjuk. De ha normálisan tanulsz és csinálod, akkor azért elég sok időt is bele lehet fektetni.

Egyébként még bölcsész körökben is kimondottan büfészaknak tartják. Részben igazuk van, bár szerintem a könyvtárosság egy nagyon szép hivatás, és ez fontosabb annál, minthogy mit gondolnak mások róla.

2010. dec. 14. 23:35
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

én idén kezdtem btk-n,nyelvszakon,én is azt hittem büfé lesz.....

nem az semmilyen szak,mindenhol sokat kell tanulni,egy ttk-s abba abba a mérhetetlen mennyiségű magolásba döglene bele amit mi csinálunk,mi meg a rengeteg logikázós,számolós gyakorlatba amit ők

minden szak nehéz csak más szempontból

2010. dec. 14. 23:49
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
Igen, büfé szak, bár van olyan ismerősöm, aki erre jár, és elég sokat tanul, de szerintem a "büfé szak" lényege, hogy nincs értelme. És egy könyvtáros diplomának ponthogy nincs.
2010. dec. 15. 17:24
 5/6 A kérdező kommentje:
nálam a "Büfé szak" a kevés tanulásban merül ki...
2010. dec. 16. 14:41
 6/6 anonim válasza:
73%
Ha egyetemre mész, nem az. Például az osztályozás tantárgy, vagy a sok programozás nem mondható a legkönnyebbnek.
2011. júl. 11. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!