Mit tegyek? Csak nagyon bölcs és megfontolt emberek válaszát várom. A jövőmről van szóóó :D
Kiléptem a munkahelyemről és nincsen csak 8 általánosom, mit tegyek azon gondolkozok, hogy el kellene kezdjem elölről a gimit és újra 1 normális szakma, később ha úgy adódik akkor fősuli és egyéb.
De addig mégis miből éljek meg a kettőt nem bírom.
Felnőttképzőn kezdjem el a gimit és, és ,és nem tudom mit csináljak?
Vagy lehet, hogy már túl idős vagyok a 9. 10. 11......osztályokhoz?????
mit tegyek???
kérem valaki segítsen....
fizikailag nem birom a kettőt 1ütt...
Ha csak 8 ált. van, akkor az arra utalhat, hogy nehezen megy a tanulás. Ez esetben viszont nem kellene erőltetni az érettségit, inkább egy jó szakmát kellene tanulnod. A munkaügyi központban tudnak segíteni abban, hogy milyen képzések indulnak mostanában, és talán még fizetési könnyítést is kaphatsz.
Addig is olyan munkát kellene találnod, ami nem túl megerőltető fizikailag. Előre megmondom, nem lesz könnyű. Mivel most még nincs semmilyen végzettséged, ezért csak a "kuli" munkát fogják tudni rádbízni. Az meg ritkán szokott kényelmes lenni, inkább nehéz fizikai munkát jelent.
Látod, látod, ezért mondjuk mi szülők mindig azt, hogy tanuljatok, mert nem lesz belőletek semmi.
anyám a kibacott b.zi anyám miatt van ez.
Nem engedte, hogy tovább tanuljak mert az iskola messze volt, és most is a suli amit találtam kb 1 órára van és azt mondta, hogy sehova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
erre pofon vágtam és megrugdostam, hogy ha még egyszer beleszól az életembe megölöm.
Tehát oda jutottam, hogy a fizikai munkát abszolúte nem bírom, de ha suliba járok akkor meg nem tudom fenntartani magamat.
a 2őt 1ütt nem bírom gerincferdülésem van fáj a hátam a derekam a lábam ráadásul...ááá inkább mondjátok meg, hogy mit tegyek mi lenne a legmegfelelőbb.........most komolyan mihez kezdjek??????????
ne forgasd ki a szavaimat te majom......
nem tudod az előzményeket akkor inkább ne dumálj.
megoldást kértem nem pofázást te
Esetleg egy 4, vagy 6 órás állás mellett mehetne a tanulás is! Ha ilyet találnál, abba még édesanyád se szólhatna bele. Egyébként is felnőtt ember vagy, miért kell anyukád engedélye ahhoz, hogy bármit is megtegyél?
Az, hogy édesanyádat okolod a kudarcaidért, és ráadásul még meg is ütötted, ez megbocsáthatatlan! Szégyellheted magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!