Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit tegyek? Csak nagyon bölcs...

Mit tegyek? Csak nagyon bölcs és megfontolt emberek válaszát várom. A jövőmről van szóóó :D

Figyelt kérdés

Kiléptem a munkahelyemről és nincsen csak 8 általánosom, mit tegyek azon gondolkozok, hogy el kellene kezdjem elölről a gimit és újra 1 normális szakma, később ha úgy adódik akkor fősuli és egyéb.

De addig mégis miből éljek meg a kettőt nem bírom.

Felnőttképzőn kezdjem el a gimit és, és ,és nem tudom mit csináljak?

Vagy lehet, hogy már túl idős vagyok a 9. 10. 11......osztályokhoz?????

mit tegyek???

kérem valaki segítsen....

fizikailag nem birom a kettőt 1ütt...

2011. szept. 1. 14:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy?
2011. szept. 1. 14:40
 2/20 anonim ***** válasza:
Amíg nem tudjuk, hogy hány éves vagy, meg hol hol laksz addig nem tudunk segíteni. Meg nem tudunk semmit a körülményeidről! (családi háttér, anyagi helyzet...)
2011. szept. 1. 14:41
 3/20 anonim ***** válasza:

Munka és tanulás mehet egymás mellett.

Én főiskolát végeztem levelezőn, miközben dolgoztam.

Csak elhatározás és kitartás kérdése.

De a helyzetedben a munka legyen az első, hiszen valamiből meg kell élni, utána jelentkezz suliba.

2011. szept. 1. 14:42
 4/20 anonim ***** válasza:
37%
süss szilvásbuktát, mert azt szeretem
2011. szept. 1. 14:43
 5/20 anonim ***** válasza:
levelezőn szerezd meg az érettségit.Van, hogy 2 év alatt is lelehet tenni.Nem lesz túl nagy tudásod mondjuk, de legalább lesz róla papírod, hogy van egy érettségid.Suli közben persze dolgoznál.Aztán idővel elvégeznél valami szakmát is.Mindenképp estin vagy levelezőn kéne elvégezned.
2011. szept. 1. 14:43
 6/20 A kérdező kommentje:

elnézést...19 éves fiú vagyok és nem bírom a sulit és a munkát is egyszerre mert fizikailag tönkre tesz.

Most azért léptem ki mert nem bírtam árufeltöltő voltam 1 boltban és tönkre tett nem bírtam sajnos és abba kellet hagynom.

2011. szept. 1. 14:56
 7/20 A kérdező kommentje:

röviden tömören családi háttér 0

anyagi helyzet most már szintén 0

Budapesten lakom a 4. kerületben.

2011. szept. 1. 14:57
 8/20 anonim ***** válasza:
Kicsit szedd össze magad, az megy, amit akarsz, hogy menjen. Mindenképp tanulj, ha nem akarsz árufeltöltő lenni egész életedben.
2011. szept. 1. 15:06
 9/20 anonim ***** válasza:
52%

"nem bírom"

"nem bírtam"

Probalom a lenyeget leirni:

Hagyd a pics@ba! Ilyen motivacioval el se kezdj semmit...

2011. szept. 1. 15:07
 10/20 anonim ***** válasza:

"A jövőmről van szóóó :D"

Pont ezért szedd össze magad, és tanulj a :D-zés helyett, nem vicces egyáltalán.

2011. szept. 1. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!