60 km-es utat az egyetemig hogyan lehet bírni?
Figyelt kérdés
Szeptembertől egyetemre fogok járni és az út vonattal 60 km. Gondolkoztam rajta hogy menjek-e kollégiumba vagy ne aztán addig gondolkodtam míg kicsúsztam a jelentkezési határidőből,albérletre nincs pénzem úgyhogy marad a bejárás. Esetleg valakinek van tapasztalata arról hogy naponta 60 kilométert oda aztán vissza hogyan lehet bírni? Ahogy közeledik a szeptember egyre jobban félek.2011. aug. 17. 21:06
11/13 anonim válasza:
Én középiskolába is úgy jártam hogy volt egy 50km-es volánbusz bérletem és még pesten 10 megálló metróval és 4év alatt a legrövidebb idő 1óra45perc volt az házamtól az iskoláig de amúgy az átlagom több mint 2óra volt és amikor késett a busz meg dugig volt a metró és nem tudtam felszállni akkor több mint 2és fél óra volt.
12/13 anonim válasza:
és reggel 5ó30perc-kor kelltem és délután 4vagy 5-re értem haza
13/13 anonim válasza:
utolsóhoz: akkor te szerencsés vagy :D én 6kor indulok el itthonról és kb. este 9-10 mire hazaérek xD. Egyébként Győrbe elég sok bejárós van Pápáról és környékéről, ami olyan 50 km Győrtől. Tehát nem leszel egyedül a bejáróssággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!