Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek, bírni fogom? :/

Szerintetek, bírni fogom? :/

Figyelt kérdés

Eldöntöttem,hogy humán tagozatos gimibe szeretnék menni.A 7. év végi és 8. félévi jegyeket nézik(irodalom,nyelvtan,töri,angol) ezekből 7.ben 5 lettem.És szerintem jövőre is így lesz.:)

DE itt a bökkenő,én 5-6.ban nem voltam jó tanuló.:S Közepes tanuló voltam főleg 5.ben(irodalom:3,nyelvtan:3,töri:3,angol:5) 6.ban(irodalom:4,nyelvtan:3,töri:4,angol:5) és az a baj,hogy ezekre az anyagokra nem igazán emlékszem ill. nem tudom őket.És nem tudom,hogy bírni fogom-e?:S

2011. aug. 5. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, az általánosból nem lehet sok következtetést levonni. Lehet szakközépbe szín ötös maradsz, de lehet belőle bukás is akár. Vannak dolgok, amelyeket az ember csak idővel ért meg. Esetleg, ha valamit nagyon nem értettél, akkor kérdezd meg, szerintem tudok rá válaszolni. :)
2011. aug. 5. 22:45
 2/6 A kérdező kommentje:

rendben köszönöm,és amikor lesz az iskolában előkészítő akkor mindent átismétlünk?:S

Gimibe megyek :)

2011. aug. 5. 22:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Mindent előröl fogtok kezdeni. Kb. ugyan azt fogod tanulni sok tárgyból majd, csak kibővítve.

Én sem voltam 5-6-ban jó tanuló, 3,9 voltam. 4,5-re javítottam 8.-ra. Középsuliban felvételikor átlagosnak mondható volt az átlagom. Első félévtől mindig kitűnő lettem, egyedül voltam osztály és évfolyam első. És bizony volt olyan, aki kitűnővel jött, és 4,0 vagy épp 2-3 lett az átlaga.

2011. aug. 5. 23:18
 4/6 A kérdező kommentje:
akkorjó!:)
2011. aug. 5. 23:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért egy humán tagozat nem valami nehéz,egy matek tagozat sokkal nehezebb.Vannak olyan iskolák ahol nézik az 5. 6.at is.De úgyis a felvételi dönt el mindent,ha azt jól megírod akkor be lehet kerülni 3asokkal is.
2011. aug. 6. 13:07
 6/6 A kérdező kommentje:
nincs felvételi szerencsére,csak a 7,8 jegyeket nézik!:)
2011. aug. 6. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!