Szerintetek, bírni fogom? :/
Eldöntöttem,hogy humán tagozatos gimibe szeretnék menni.A 7. év végi és 8. félévi jegyeket nézik(irodalom,nyelvtan,töri,angol) ezekből 7.ben 5 lettem.És szerintem jövőre is így lesz.:)
DE itt a bökkenő,én 5-6.ban nem voltam jó tanuló.:S Közepes tanuló voltam főleg 5.ben(irodalom:3,nyelvtan:3,töri:3,angol:5) 6.ban(irodalom:4,nyelvtan:3,töri:4,angol:5) és az a baj,hogy ezekre az anyagokra nem igazán emlékszem ill. nem tudom őket.És nem tudom,hogy bírni fogom-e?:S
rendben köszönöm,és amikor lesz az iskolában előkészítő akkor mindent átismétlünk?:S
Gimibe megyek :)
Mindent előröl fogtok kezdeni. Kb. ugyan azt fogod tanulni sok tárgyból majd, csak kibővítve.
Én sem voltam 5-6-ban jó tanuló, 3,9 voltam. 4,5-re javítottam 8.-ra. Középsuliban felvételikor átlagosnak mondható volt az átlagom. Első félévtől mindig kitűnő lettem, egyedül voltam osztály és évfolyam első. És bizony volt olyan, aki kitűnővel jött, és 4,0 vagy épp 2-3 lett az átlaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!