Biológia, gyógyszerészet vagy orvosi?
Szerintetek melyiket választjam? Amit nagyon szeretek az a biológia, de abból is inkább az embertan.A kémia most kezd elviselhető lenni amióta magántanárhoz járok. A matek nem a legjobb. Azt mondják a biológia is nehéz, pláne ha nem szeretem a növényeket és az állatokat. Merjek nekivágni a gyógyszerészetinek? Mit tanácsoltok? Igazából az orvosit nem merem bevállalni, na meg túl sok a 6+? év! A gyógyszerészetivel biztos kapok munkát és az "csak" 5 év.
Kíváncsi vagyok véleményekre, tapasztalatokra.
Előre is köszönöm!
Szerintem azt válaszd, ami érdekel. Ha nem vagy jóban a növényekkel meg az állatokkal, akkor ne a biológiát. Ott elég kevés embertan van, az is inkább azért, mert mi vagyunk az élettani szempontból legjobban feltérképezett emlősök.
A gyógyszerészet, az színtiszta kémia, kevés biológiával fűszerezve.
Az orvosin is sok a kémia.
Köszi a gyors választ!
Melyik a nehezebb a gyógyszerészeti vagy kémia szak?
A gyógyszerészetin milyen tárgyak vannak? Nagyon nehezek ott a tantárgyak?
Itt meg tudod nézni, hogy a PTE-n milyen tárgyaik vannak a gyógyszerészeknek, (a tárgyak nagyjából átfednek a többi egyetmmel):
hát ez brutális! Most már végképp nem tudom mit választjak?
Ezek után nem tudom merjem-e bevállalni gy.szakot? De hát minden szak nehéz! Így nem lehet dönteni :(
köszi a választ!
előző, te bioszra jársz?
Jártam a biológiára, elmenekültem a fizikára. Összesen 108 kreditet vettem fel és abból 79-et sikerült elvégeznem, legtöbbször nagy szenvedések, megaláztatások árán.
Egyébként nem lenne olyan rossz a biológia BSc, csak nem így kellene kezelnie sok oktatónak a képzést, ahogyan kezelik.
A fizika sem móka és kacagás :), de ha végeztél nyert ügyed van. Azt mondják akik végigcsinálják ( most 3 -an vannak Szegeden) azokért 10 kézzel kapnak!
itt 2000 € fizetés várható. Akkor hajrá és sok sikert!
Neked jobban bejön a fizika vagy a biológia olyan nehéz, hogy attól még a fizika is jobb?
Sokkal nehezebb a gyógyszerészet mint a Kémia szak? A kémia melyik szakon a nehezebb?
Bocsi a sok kérdést, de próbálom felmérni, hogy bevállaljam -e a Gyógyszerészetit. Úgy érzem ez áll legközelebb hozzám, de persze ez nem elég. Mindenki azt mondja, hogy fontos a logika, de ezt hogy kell érteni? Nem elég tanulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!