Hogyan fogadjam el,hogy nem leszek orvos?
Figyelt kérdés
Mindennel jobban ezt akartam,de nem vagyok jó kémiából. Mihez kezdjek. Minden más ami érdekel abból tulkepzes van az egyetemeken.júl. 28. 12:55
31/57 A kérdező kommentje:
21es melyik területtel lehet a legjobban keresni ? Belgyógyászat, nőgyogyaszat, gyermekgyógyászat?
júl. 28. 15:11
32/57 anonim válasza:
Persze, csak a pénzre hajt.
De nem tudja felmérni, hogy 2-es matekkal teljesen esélytelen az egész.
Ez olyan, mintha fél lábbal szeretnék futóversenyt nyerni.
33/57 anonim válasza:
Kibújt a szög a zsákból. Az ilyen "orvostól" mentsen meg az Isten!
34/57 anonim válasza:
#33 tökéletesen egyetértek. Mondjuk a leírtak alapján nem félek attól, hogy a kérdező orvos lesz. Drukkolok neki hogy meglegyen majd a matek érettségije.
35/57 A kérdező kommentje:
Mindenki egy szép életét szeretne magának. Nem nyomorogni, ha ma már szerez egy diplomát és évekig tanul.ebben nincsen semmi rossz.
júl. 28. 15:17
36/57 anonim válasza:
De van benne rossz, mert nem lehet így hozzáállni egy hivatáshoz, pláne nem az orvosihoz. És attól pedig hogy tegyük fel jól keresnél orvosként, nem feltétlen lenne szép életed.
Szégyelld magad kérdező!
Sosem leszel orvos, ezt én is így gondolom. Se a képességeid, sem pedig a motivációd nem adott hozzá. Az kevés hogy jól akarsz keresni. Mindenki sok pénzt szeretne.
És egyébként sem nyomorognál diplomával. Látszik hogy mennyire csőlátásod van.
37/57 anonim válasza:
Kérdező a leírásod alapján felötlött bennem egy kérdés. Mi az oka annak, hogy orvos szeretnél lenni? Ahogy a válaszaid alapján nézem a pénz. Orvosnak akkor menj, ha annyira elhivatott vagy, hogy kevés pénzért is csinálnád, és célod az emberek gyógyítása, segítése. Ha már a kémiai vegyjelek bemagolása sem megy, akkor ne akarj orvos lenni, mert ott jóval többet kellene megtanulnod. Én vagyok az, aki azt mondja, hogy kitartással bármi lehetséges, de úgy, hogy a pénz és a státusz/hírnév/én vagyok a valaki, mert orvos vagyok hajt, addig itt nem a kémiatudás a legfőbb gond.
38/57 anonim válasza:
Na, kedves #21 továbbra is fenntartod amiket írtál?
Az új információk fényében is?:D
39/57 A kérdező kommentje:
Aki nincsen ellenem és tudja a választ, kérem válaszoljon. Egyetemen vizsgán miket kell számolni kémián, fizikán?
júl. 28. 15:40
40/57 A kérdező kommentje:
Amúgy bioszból 5os voltam nem gondolnám hogy esélytelen 2es matekkal az egyetem
júl. 28. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!