Hogyan fogadjam el,hogy nem leszek orvos?
Figyelt kérdés
Mindennel jobban ezt akartam,de nem vagyok jó kémiából. Mihez kezdjek. Minden más ami érdekel abból tulkepzes van az egyetemeken.júl. 28. 12:55
1/57 anonim válasza:
a. Fejleszted magad
b. Brandet építesz, hogy érvényesülni tudj ott, ahol túlkínálat van
2/57 anonim válasza:
Válassz valami más eü-s szakot, ápolóból, mentősből stb nincs túlképzés.
Ez meg nem jó hozzáállás hogy túlképzés van belőlük, mert ez nagyon sok szakról elmondható. Az a lényeg, hogy szeresd a munkát. Ha ki tudsz emelkedni az adott dologgal, akkor jól tudsz keresni akkor is, ha sok a vetélytársad a szakmádban.
3/57 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem vagy jó kémiából? Jártál magántanárhoz már?
5/57 anonim válasza:
A kémiát meg lehet tanulni, ha van akaraterőd és jó tanárod.
6/57 anonim válasza:
A kémiát megérteni kell. Ady összes kötetét kell megtanulni...
7/57 anonim válasza:
Senki nem születik úgy, hogy jó kémiából.
8/57 A kérdező kommentje:
Nem értem a szamitasokat.neztem az emelt érettségi feladatsort az idei t nem ment volna a szamitasos feladatok
júl. 28. 13:17
9/57 anonim válasza:
Csak érdeklődésképp: mi a helyzet a matekkal?
10/57 anonim válasza:
A kémiai számításoknak van egy sajátos, csavaros logikája. Elvont gondolkodást igényel, be lehet tanulni sémákat, de ez nem biztosítja, hogy attól eltérő feladatokat meg tudsz oldani. A kémiához érzék kell, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!