Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Dolgozik valaki itt vasútnál...

Dolgozik valaki itt vasútnál tolatásvezetőként, esetleg van rálátása erre a munkakörre ?

Figyelt kérdés
Németországban lenne lehetősségem egy ilyen munkára.
2024. jún. 12. 12:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

10

MÁVnál nem láttam ilyet mostanában, csak mozdonyvezetőit (azt folyamatosan) a MÁVot amúgy is kerülném, de korábban 2 éve vész megoldásként megpróbáltam jelentkezni mozdonyvezető gyakornoknak, ott 1 hónap után kaptam egy emailt, hogy elutasítanak.

De ha sehova nem vesznek fel, akkor megint beadom oda hátha 🤣

A németországinál az első körben tovább jutottam, volt egy telefonos beszélgetés, szándékaimról, érdeklődési körömről, itt valószínűleg hibáztam, mert őszintén elmeséltem, hogy szociális fóbia miatt van pár év üresjárat az önéletrajzomban (tehát akkor nem dolgoztam) így valószínűleg ez volt a baj, de megértem nyilván túljelentkezés volt, és a legjobbakat válasszák ki.

Legalább is feltételeztem, mert az emailben nem volt indoklás.

2024. júl. 16. 17:02
 12/12 A kérdező kommentje:
Amúgy jó lehetősség lett volna, mert fizették volna a nyelvtanfolyamot (sőt közben kaptam volna fizetést) utána a németországi képzés alatti is járt volna fizetés, későbbiekben lett volna lehetősség továbblépni mozdonyvezetőnek.
2024. júl. 16. 17:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!