NKE bűnügyi nyomozóra szeretnék menni, 2025-ben mennyire éri ez meg? Vagy inkább menjek PTE anglisztikára? minden válasz nagy segítség lenne!
Szerintem az se jó. Én ChatGPT-vel tanulok angolt. Korlátlanul, bármikor rendelkezésre áll és ingyenes. Példafeladatokat ír, szöveget, felolvassa, ellenőrzi, amit írtam, javaslatokat tesz. Néha hibázik, de az se rossz, mert legalább tesztelem saját magam.
Egyelőre úgy tervezem, hogy magántanárhoz már csak a beszélgetés miatt megyek, de szerintem egy kis idő és már azt is meg fogja oldani. Mielőtt megkérdeznéd, hogy akkor hová menj, hát nem tudom, elég furcsa világ jön.
Szerintem a gyógytornász jó ötlet, de csak ha szívvel lélekkel tudnád csinálni, mert nem feltétlen hálás munka.
Én anglisztikát végeztem, nagy tervekkel, ezelőtt 12 évvel, de sehol az égvilágon nem tudtam vele elhelyezkedni úgy hogy rendes fizetést is kapjak, iskolai tanár nem akartam lenni, magántanár voltam, de az inkább csak mellékes jövedelem tudott lenni. Legjobban a filmekhez készített szinkronizálás érdekelt, szájra illesztés, stb. Na az viszont lehetetlen kapcsolatok, vagy pénz nélkül. Szóval ezt feladtam és fodrász lettem a diplomámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!