Ha esti iskolán jövőre teszem le az érettségit mennyi esély van rá, hogy sebész lehetek?

Jézusom kérdező
Hát azért én már kicsit többet letettem az asztalra mint te, pont nem érdekel a véleményed. Ostoba az te vagy.
Még a magyar nyelvet sem érted.

Jézusom 75.
Ha megnyitod a gyakorikerdesek.hu-t akkor azért tedd, mert segíteni akarsz valakinek. Hess innen, Anonim.
Még helyesen sem tudsz írni, nem értem miért próbálsz okosnak tűnni.

Nem kell okosnak tűnnöm, sem bizonygatnom, mert az vagyok. A te véleményed továbbra sem érdekel. Hess innen, kérdező. Menj tanulj, hogy átmenj az érettségire.
Én tudok helyesen írni, nem tehetek róla hogy olyan szinten szegény a szókincsed hogy nem tudod értelmezni a dolgokat.

Ez érdekes, a kérdésedben még azt írtad jövőre teszed le:)
Innen is látszik mennyire ostoba vagy.
Milyen top 15-ben vagy te bent?
A legostobább 15-ben?
Hát igen, az utolsó mondatoddal is a mérhetetlen primitívségedet bizonyítottad.
Részemről befejeztem, te teljesen sötét vagy kár bármit mondani neked.

Kérdező annyit mondanék még neked, hogy remélem, nem lesz családod és feleséged sem ilyen buta stílussal, vagy ha mégis, azt a nőt már előre sajnálom!
Még egy gondolat az pedig az hogy ne feküdjön senki sem a kezed alá mert azonnal meg fog halni szegény beteg

Azt tanácsolom, hogy gondolkodj mielőtt beszélni kezdesz és magadban keresd a hibát ne másban!
Jogos ez a sok felvetés amiket írnak neked
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!