Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha esti iskolán jövőre teszem...

Ha esti iskolán jövőre teszem le az érettségit mennyi esély van rá, hogy sebész lehetek?

Figyelt kérdés
22F

#egyetem #orvos #sebész #esti iskola után
2024. márc. 31. 11:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
0%

Jézusom kérdező

Hát azért én már kicsit többet letettem az asztalra mint te, pont nem érdekel a véleményed. Ostoba az te vagy.

Még a magyar nyelvet sem érted.

2024. ápr. 26. 18:58
 72/81 anonim ***** válasza:
29%
Ha alkalmas lennél, arra tanulnál, nem itt irogatnál.
2024. ápr. 26. 19:00
 73/81 A kérdező kommentje:

Jézusom 75.

Ha megnyitod a gyakorikerdesek.hu-t akkor azért tedd, mert segíteni akarsz valakinek. Hess innen, Anonim.

Még helyesen sem tudsz írni, nem értem miért próbálsz okosnak tűnni.

2024. ápr. 26. 19:02
 74/81 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell okosnak tűnnöm, sem bizonygatnom, mert az vagyok. A te véleményed továbbra sem érdekel. Hess innen, kérdező. Menj tanulj, hogy átmenj az érettségire.

Én tudok helyesen írni, nem tehetek róla hogy olyan szinten szegény a szókincsed hogy nem tudod értelmezni a dolgokat.

2024. ápr. 26. 19:21
 75/81 A kérdező kommentje:
Az érettségi már megvan, barátom. A kérdést azért tettem fel, hogy mennyi esélyem van, hogy erre a pályára térhessek és képzeld bent vagyok a TOP 15-ben. Neked pedig sok sikert az asztal készítéshez, mert maximum ennyi közöd van az asztal lerakásához, te proletár.
2024. ápr. 26. 19:24
 76/81 anonim ***** válasza:
39%

Ez érdekes, a kérdésedben még azt írtad jövőre teszed le:)

Innen is látszik mennyire ostoba vagy.

Milyen top 15-ben vagy te bent?

A legostobább 15-ben?

Hát igen, az utolsó mondatoddal is a mérhetetlen primitívségedet bizonyítottad.

Részemről befejeztem, te teljesen sötét vagy kár bármit mondani neked.

2024. ápr. 26. 19:34
 77/81 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező annyit mondanék még neked, hogy remélem, nem lesz családod és feleséged sem ilyen buta stílussal, vagy ha mégis, azt a nőt már előre sajnálom!

Még egy gondolat az pedig az hogy ne feküdjön senki sem a kezed alá mert azonnal meg fog halni szegény beteg

2024. ápr. 26. 19:48
 78/81 anonim ***** válasza:
47%

Azt tanácsolom, hogy gondolkodj mielőtt beszélni kezdesz és magadban keresd a hibát ne másban!

Jogos ez a sok felvetés amiket írnak neked

2024. ápr. 26. 19:55
 79/81 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem és amúgy is befejeztük a társalgást.
2024. ápr. 26. 19:56
 80/81 anonim ***** válasza:
47%
Jobb is így mindenkinek
2024. ápr. 26. 20:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!