Mentőtiszti (nappali) képzést hol a legcélszerűbb elvégezni?
Sziasztok!
Sok régebbi/újabb, hasonló kérdéssel találkoztam már,de számomra tovabbra sem tiszta, hogy pontosan hol, mik a tapasztalatok.
Persze ez többnyire egy szubjektív dolog,de ha egy helyről sok hasonló egy véleményen van,akkor szerintem az már hitelesnek mondható.
Alapvetően a pécsi képzésen gondolkoztam, voltam nyílt napon is,tetszett is, mégis rengetegen szidják az ottani képzést. Arányaiban több olyannal találkoztam aki ott nem ment át az államvizsgán mint aki igen (sőt)...
A Nyíregyházára kihelyezett képzésről már több jót hallottam, hogy tanuló központúbb, nagyobb a sikerek aránya.
A Pesti képzés nem jön szóba, arról se hallottam jókat, illetve olyan, aki ott tanul javasolta, hogy vidéki egyetemeken jobb lehet a helyzet. Na meg a hideg is kiráz a gondolattól, hogy Pestre költözzek.
Viszont a szegedi képzésről se jót, se rosszat nem hallottam még.
Esetleg akinek van "friss" tapasztalata az egyetemeken jelenleg zajló oktatásról és vizsgáztatásról(/szivatásokról) megköszönném ha leírná a véleményét.😊
Egészségügyi technikumból tanulnék tovább (lányként), tehát mondhatjuk az egészségügy közegében "szocializálódtam", szóval a szakma nehézségeire van rálátásom, tisztában vagyok velük.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!