Mit lenne a legcélszerűbb elvégezni?
Figyelt kérdés
Egészségügyi szervezőnek tanulok(egészségturizmus)és már nem sok van hátra. Diploma után szeretnék tovább menni. Első sorban valamilyen gazdasági mesterszakon gondolkodtam, pl.egy marketingen. Mit gondoltok róla? Elhelyezkedés? Esetleg ötletek? Tudom nekem kell tudni, hogy mivel foglalkoznék de ötletdk érdekelnek. :)2017. aug. 14. 12:36
1/2 anonim válasza:
A gazdasági szakok akkor nyerok ha mellette magas szinten beszélsz 1-2 nyelvet. Máskülönben szerencse is kell.
2/2 anonim válasza:
A gazdasági szakok nem rosszak, de tényleg nagyon kell legalább egy C2 angol. A marketing féle bohóckodásokatm eg hagyd. Majdnem mindenki arram egy ha csak egy Msc diploma a célja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!