Ha esti iskolán jövőre teszem le az érettségit mennyi esély van rá, hogy sebész lehetek?
Figyelt kérdés
22F2024. márc. 31. 11:40
62/81 A kérdező kommentje:
Miért használsz ennyi felkiáltó jelet? A kérdés persze elméleti, hiszen nem vagyok biztos benne, hogy megtudnád válaszolni. Igazából a kérdésemre már kaptam a választ, szóval fiúk, lányok, férfiak, nők, ha nem lenne baj én lezárnám a kis beszélgetésünket. Minden jót nektek! 😊🫶🏻
2024. ápr. 26. 18:36
64/81 anonim válasza:
Jaj de jó
Keress valami neked való szakot, inkább szakmát, és kicsit műveld magad
Ezt tudom tanácsolni
65/81 A kérdező kommentje:
#68. Műveljem magam? Ezt pontosan, hogy érted?
2024. ápr. 26. 18:46
66/81 anonim válasza:
Nézz utána az értelmező szótárban a jelentésének. Nem fogom elkezdeni magyarázni neked
Remélem csak trollkodsz, mert ha nem akkor ott nagyon nagy baj van.
67/81 anonim válasza:
Ha trollkodik valaki az a feszültség jele inkább, ami oldódik benne ha elkezdi. Inkább a mentális labilitás jele, és a gyenge önbizalomé, önreflexióé.
68/81 anonim válasza:
Kőművessel jobban jársz szerintem.
69/81 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves 70. Most végre mindenki realizálta, hogy próbálkozol okoskodni, de valójában ostoba vagy. Nem azt kérdeztem, hogy mit, hanem, hogy mit ajánlanál. De természetesen igazam volt 😊🤓
2024. ápr. 26. 18:50
70/81 A kérdező kommentje:
#72. Egy értelmes mondatot nem tudsz elmondani, ne hülyéskedjünk… ☠️
2024. ápr. 26. 18:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!