Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyi idő kidolgozni egy...

Mennyi idő kidolgozni egy tételt? Hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés
11.-es vagyok és májusban lesz viszgám magyarból és töriből (tul. képen érettségire felkészítő szóbeli vizsga) 21 töri és 24 magyar tételem van emlet szinten. Hogyan kéne hozzákezdenem egy tétel kidolgozásának és kb mennyi időbe telik egy tétel?

ma 17:41
 1/1 anonim ***** válasza:

A törire javaslom az elte emelt töris könyvét. Én is emelt töriztem, és a tételek nagyon furának tűntek nekem, viszont ez abszolút megmentett.

Idő szerint tanuláci kapacitásodtól (és háttér tudásodtól) függ. Ha jól mennek a tárgyak akkor egy hét alatt le is tudhatod, de ha nem vagy biztos akkor lehet jobb lassan venni mindent.

ma 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!