Ha esti iskolán jövőre teszem le az érettségit mennyi esély van rá, hogy sebész lehetek?
Figyelt kérdés
22F2024. márc. 31. 11:40
31/81 anonim válasza:
Ha annyira okos vagy, akkor miért esti gimnáziumban teszed le az érettségiket? A normális diákok 18/19 évesen gimnázium befejeztével teszik ezt meg.
Ráadásul a kérdésednek semmi értelme, mert nem adtál meg semmilyen információt ahhoz, hogy azt reálisan meg lehessen válaszolni.
32/81 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy annyira okos vagyok? Miért vagy ennyire ideges, barátom?
2024. ápr. 26. 00:54
33/81 anonim válasza:
De nem vitatkozom veled, mert nincs értelme, fogalmad nincs semmiről.
Az orvosi pedig szinte kizártak azok alapján amiket tudni lehet rólad.
34/81 anonim válasza:
Én nem vagyok sem ideges, se a barátod:)
Ha nem vagy okos, akkor hogy gondoltad az orvosit?:)
Uuuh kérdező
35/81 A kérdező kommentje:
Azok alapján amiket tudni lehet rólam? A koromon kívül mást nem is árultam el magamról. Hozzávetőleg te lettél ideges hajnali 1 órakor egy kérdés miatt, szerintem ez többet árul el rólad, mint rólam eddig bármi is :)
2024. ápr. 26. 00:57
36/81 A kérdező kommentje:
#34. Te most vagy 8.-os, igazam van?
2024. ápr. 26. 00:58
37/81 anonim válasza:
Dehogynem. Azt hogy esti iskolában végzel és fogalmad sincs semmiről a témát illetően.
És a hozzászólásaid alapján
Persze, miért pont nyolcadikos?:)
Nagyon sötét vagy.
38/81 A kérdező kommentje:
Bárcsak igazad lenne :)
2024. ápr. 26. 01:17
39/81 anonim válasza:
lehet kapni kidolgozott tételeket, vannak magántanárok, csoportok ahol felkészítened, és ha naponta sokat tanulsz simán van esélyed
40/81 anonim válasza:
Nem fog oda menni, mert nem fogják felvenni. Ennél az komolyabb dolog:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!