Mit tegyek amíg nem késő? Mit csinálnátok a helyemben?
El vagyok keseredve, mert egy eléggé rossz hírű egyetemen tanulok műszaki vonalon ( nem, nem csak Magyarországon hanem világ viszonylatban is gyatra)
Az egész tavaly kezdődött, mikor nem érdekelt különösebben az egész , későn éltem meg a lázadó koromat. Azert is ide jelentkeztem 480+ ponttal a régi rendszer szerint . Nezett is mindenki, de mondtam, mindenhol lehet tanulni… na Ja..
Minden szempontból rosszul érzem magam itt.
A problema ott kezdődött, hogy tavaly októberben fűtésre hivatkozva beraktak minket online-ba. Azóta ossz-vissz 3! Tantárgyat csináltam meg eloben ( ott a tanár azt mondta azt használsz zh-n amit akarsz) rendes vizsgán nem is voltam, megajánlott jegyek vannak. Elvárás a béka feneke alatt. Tanárok tojnak az egészre . Úgy érzem nincs semmilyen piacképes tudásom .
21 éves , másod éves vagyok, 3,5 éves a képzés ( 5 éves gimibe jártam, azert vagyok most 21 ) és nem tudom mi tevő legyek
Diák élet is fanyar, azaz 0. Programok nincsenek, Campus bezárva . Semmi.
Láttam mások hogy járnak egyetemre.. nagy eloadokban hallgathatják az előadást, profi laborokban, van diák élet , kutatásokban vehetnek részt, cserediakok lehetnek. Nem úgy mint én, aki otthonrol nezi kb Teamses órákat .
Eddig 3 állami félévet el használtam erre és úgy érzem , teljesen kijöttem a tanulásból.
( értsd úgy engedtek itt at embereket matekbol hogy egy alap integrált nem tudtak számolni )
Többre lennék hivatott , tanulni szeretnék rendesen, de nem tudom hogyan tovább … más egyetem innen nem hiszem hogy at venne, ha at is vesz, szerintem kibuknék.
Nem utolsó sorban meg piacképes diplomát szeretnék, hiszen ezért vagyok itt.
Elnezest a borzasztó írásért, de éjszaka közepén nyomaszt az egész és nem tudok miatta aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!