Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit csinálnátok a helyemben?

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

2 évet elvégeztem gyógytornász szakon, de nem bírtam az egyetemi stresszt,ezért eljöttem dolgozni, mint gyógymasszőr.

Még vissza tudnék menni az egyetemre, hogy befejezzem, csak a szüleim már nem nagyon tudnak támogatni.

Maradjak a gyógymasszőri állásnál, vagy fejezzem be az egyetemet?

2023. máj. 6. 00:36
A kérdező szavazást indított:
Maradnék gyógymasszőr
Befejezném az egyetemet
34 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Fejezd be az egyetemet, közben dolgozz gyógytornászként.
2023. máj. 6. 00:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Hogyan dolgozzak közben gyógytornászként, ha még nem fejeztem be az egyetemet?
2023. máj. 6. 00:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

#1 nyilván rész munkaidőre gondolt .

Valószínű én is ezt javasolnám , húzós utolsó év lesz, de megéri. Onnantól lesz diplomád és jobb állást tudsz vállalni akar. Sajnos itt mindig változik az idő, szerintem jobb több lábon élni, és ha már eddig jutottál, nem sok van hatra :)

Én is ugyan ezen estem at, nagyon szűkös évek voltak, és sajnos nincs feltétlen arany kora a felső végzettségű embereknek, de nem baj, ha ez is a tarsolyodban van, jól fog jönni :) Megéri :)

2023. máj. 6. 00:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ui: gyogymasszor :) valóban egyes félre nézte :) de a tanacsom ugyan az
2023. máj. 6. 00:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Még 2 évem van az egyetemből, a gyógytornász szak 4 éves, 2 van meg.
2023. máj. 6. 00:59
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Tapasztalatból mondom, hogy az első 2 évhez képest a maradék 2 sokkal nehezebb és sokkal több stresszel jár. Engem is eltántorított az egész 2 év után, de folytattam, viszont arra számíts, hogy ez csak nehezebb. Nem elszomorítani akarlak, de sajnos ez a valóság. Te tudod, hogy melyik szakmában szeretnél dolgozni inkább, mennyire hajt a vágy, hogy gyógytornász legyél vagy esetleg a gyógymasszőrködés/más is tetszik és "megelégszel" azzal.
2023. máj. 6. 07:37
 7/11 NTBS ***** válasza:
25%
Levelező tagozaton fejezd be.
2023. máj. 6. 08:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
#7: Gyógytornász szak mindenütt csak nappalin van, így ez az opció eleve kiesik. S annyira nehéz, hogy mellette az önfenntartáshoz elegendő mennyiségű munkavégzés lehetetlen. Viszont ott a diákhitel lehetősége, úgyhogy a kérdező ötlete nem lehetetlen, s most jobb megcsinálni fiatalon, nem pedig család mellett. Én arra bíztatnám, hogy folytassa az egyetemet; ha mégsem bírná, egy fél év után abbahagyhatja. Ha viszont bele sem kezd, akkor egész hátralévő életében vádolhatja magát, hogy fiatal korában elszalasztott egy lehetőséget.
2023. máj. 6. 08:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire van hiányérzeted így, hogy csak gyógymasszőri munkát végzel? Melyikkel szeretnél jobban foglalkozni? Én ezek alapjàn döntenék.
2023. máj. 6. 08:58
 10/11 anonim ***** válasza:
93%

Meg vagy elégedve a gyógymasszőri munkáddal? Én mindenképp ennek a függvényében döntenék.

De ha magamból indulunk ki, én visszamennék. Egyrészt, gyógytornász lehetsz, ami semmiképpen sem egy rossz szakma. Másrészt, én a gyógymasszőrséget csinálnám tovább másodállásban, ha belefér.

2023. máj. 6. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!