Menni szeretnék, meg nem is, ti mit csinálnátok a helyemben?
Továbbtanulás előtt állok, és nem tudok dönteni.
Az egyik lehetőség, hogy ittmaradok, abban a városban ahol élek, másik, hogy megyek innen kollégiumba.
Mindkét egyetem tetszik, ha csak a sulit nézzük mindkét helyre szívesen járnék, viszont nagyon vágyok el itthonról. Nem szeretek itthon lenni, a szüleimmel olyan semmilyen a kapcsolatom, éreztették már velem egy párszor, hogy jó lenne ha mennék innen. Plusz, középiskolában voltam kolis, és nagyon vágyok vissza. Ezzel igazából el is dőlhetne, mert ez alapján egyértelmű, viszont van egy nagyon erős indok, aki miatt maradnom kellene, ő pedig a barátom. Nagyon szeretem, nagyon jól megvagyunk, ez az első igazi kapcsolatom, mióta vele vagyok azóta tudom, hogy milyen, ha tényleg szeretnek.
Nagyon tanácstalan vagyok, ti hogy döntenétek a helyemben?
Teljesen egyetértek az első válaszolóval...
Én biztosan nem engedném, hogy a kapcsolatom befolyásolja a továbbtanulásom. Szuper dolog, hogy megtaláltad azt, aki igazán tud szeretni téged, de ha valóban ő az igazi akkor nem fog titeket szétszakítani a távolság.
Az egyetemi évek csodálatosak tudnak lenni, ha mersz kockáztatni és megvalósítod a terveid. A legtöbb egyetemista legnagyobb vágya, hogy végre elköltözhessen otthonról. Ha nem szeretsz otthon lenni akkor 100%, hogy megbánod, ha otthon maradsz, még abban az esetben is, ha a pároddal együtt maradtok.
Egyébként mekkora lenne a távolság köztetek? A párod abban a városban dolgozik vagy ott tanul?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!