Hogy érzitek megéri/megérte diplomát szerezni?
Wow, en csak most jottem olvasni a kommenteket, de tenyleg olyan, mintha egy ember irta volna az osszeset:d
Hirtelen ennyire hasonlo emberek pont mind itt vannak es ugyanazzal a stilussal irnak xd
Amugy ugyanebben a helyzetben vagyok kerdezo es pl engem muvtori meg ilyenek erdekelnenek, de “nem engedhetem meg magamnak a luxust” mivel mar nincs idom olyat tanulni, amiben valszeg nem fogok dolgozni. En arra jutottam, hogy ha talalok egy olyan szakot, ami piackepes is, teljesen megeri mar magamnak is bizonyitani, mert alapbol szeretnek egy diplomat letenni magamnak arra a bizonyos asztalra. Szerintem hajra! Ha meg ugy alakitja az elet neked h nem, az sem baj, szepen epited az eletedet.
Az elso kommenthez meg akartam szolni, hogy azert foleg mostanaban magyarkent szerintem eleg gaz szuloi segitsegre menni bulizni plusz jaj megyunk csaladdal sielni meg tengerhez…orulok h neked ez van, en sem panaszkodok, de a legtobb embernek ez nem alap:D foleg nem az a havi 30 ezres osztondij sem segit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!