Hogyan lehet feldolgozni, hogy nem fognak felvenni az egyetemre?
A szak amit megjelöltem természettudományos, eddig mindig 280 pont volt a ponthatár, néha ugrott fel 302 körülire. Nos az a helyzet hogy nagyon elcsesztem az érettségiket, teljesen rástresszeltem az egészre. Nagyon készültem az egyetemre, rettenetesen vártam hogy az álomszakomon tanuljak, de most jelenleg 312 pontom van, a szakot 23-an jelölték meg velem együtt, nem hiszem hogy összejön, főleg hogy idén már egységes minimumpont sincsen.
Holnap lesznek a középszintű szóbelik humán tantárgyakból, arra sem készültem sokat, egyszerűen tiszta ideg vagyok nap mint nap emiatt, elment a kedvem az egésztől, minden nap sírok hogy hogy ronthattam el így, és egyszerűen fáj hogy nem fog elsőre összejönni, főleg úgy, hogy ez nem egy tömegszak.
Próbálom magam nyugtatni hogy egy év nem a világ, és hogy senki sem halt még bele abba hogy 20 évesen kezdte el az egyetemet, de nagyon nehéz ezt rendezni magamban. Aki volt már hasonló helyzetben hogyan dolgozta fel?
Nyilván megpróbálom jövőre is, viszont addig ki kellene bírnom hogy ne őrüljek meg…
"válalkozó"
Helyesen: vállalkozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!