Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan tudom a matek tananyago...

Hogyan tudom a matek tananyagot egyedül feldolgozni magán tanár nélkül?

Figyelt kérdés

9. osztály vagyok egy közepes gimnáziumban. A matek tanár alig magyaráz el valamit, a legtöbb dologra azt mondja, hogy nézzük meg a könyvben.Amit elmagyaráz azt is borzalmasan. Dogák után velünk kiabál, hogy azért nem megy,mert nem tanulunk stb. . Az évfolyamon van jó pár matek csoport, de miénk a legrosszabb átlag közülük. Négyes és hármas közötti az átlagom ,de szinte semmit se tudok. Mindezen okok miatt félek, hogy mi lesz később,ha már az alapok se mennek, pedig kellene a matek a tovább tanuláshoz .( Nem tudom, hogy hülyébb lettem-e , pedig a matek felvételim 44pont lett az ötvenből.) Tanárra sajnos nem telik.

Szeretném majd újra átvenni az anyagokat , de nem tudom hogy.

(kicsit hosszú lett :))

2023. máj. 17. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
[link] esetleg? Vannak fizetős részei is, de talán nem olyan drága, mint egy tanár. Nekem tetszik. Nézz bele az ingyenes részekbe!
2023. máj. 17. 20:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A matekingre még egy pont. Egyébként piszok egyszerű a történet, ha a tanárod nem is mondja el a témakört, ahol jártok, a tankönyvben benne vannak a címet. Youtube, első pár találatba belenézel, aki pedig szimpatikusan magyaráz, azokra a csatornákra feliratkozol.
2023. júl. 3. 11:11
 3/3 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam a matekinget pár hónapja és tényleg bevált .

Köszönöm a segítséget!

2023. júl. 3. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!