Orvosi vagy gyógyszerészet? Nem tudok dönteni.
Most vagyok végzős, eddig teljesen tisztában voltam a célommal. Orvos szerettem volna lenni, mindenáron. Így is alakítottam mindig mindent, és tényleg úgy voltam vele, hogy ezt akarom csinálni, segíteni akarok az embereknek, gyógyítani szeretnék, és ezért képes lennék mindent feladni. Nem lenne az sem gond, ha nem lenne normális életem, családom, csak csinálhassam ezt.
Most viszont valami megváltozott. Itt állok az utolsó évben, hogy majd dönteni kell, és úgy érzem, hogy ami eddig volt bennem, az eltűnt. 11.-ben is volt sokszor, hogy elbizonytalanodtam, és mégse akartam, mert besokalltam, de az csak néhány napig tartott. Most meg 1 hónapja.. És így, hogy 18 éves lettem, egyre inkább úgy érzem, hogy szeretnék családot, gyerekeket, boldog életet, és a legfontosabb az életben a boldogság. És nem tudom, hogy megérné-e.. Annyi év elmenne az életemből, ugye 6 év egyetem + rezidensképzés + szakorvosképzés.. És talán ha nem oda mennék, akkor életem legnagyobb hibáját követném el, és bánnám utána nagyon..
A másik dolog, ami beugrott az a gyógyszerészet. Nem tudom tényleg, hogy mit csináljak.. De mindig is éreztem azt a szívemben, hogy nekem annak kell lennem, és erre felteszem az életem, de most valahogy mégse ezt érzem.. :(
És annyira rossz, hogy ilyen bizonytalan vagyok, és semmi célom nincs most.. :( Mit tegyek???
Köszönöm annak, akinek volt türelme elolvasni, és segít nekem. Hálás vagyok :)
Az írásod alapján én azt mondom,hogy a szíved mélyén orvos szeretnél lenni. Tényleg elég hosszú a képzés,de a háziorvosom a példa arra,hogy lehet családi életet is élni a hivatás mellett.Férje, 3 gyereke van.
Egy orvosdiagnostikai laboratoriumi analítikus mondja.:)
Sok erőt,és kitartást kívánok a célod eléréséhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!