Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi van akkor, ha nem írt be a...

Mi van akkor, ha nem írt be a tanár semmit a neptun-ba egy tárgyra?

Figyelt kérdés

0 kredites tantárgy,de kritérium tárgy

06.24.-ig volt vizsgaidőszak

de 06.25.-én még írtak be vizsgajegyet

viszont a 0 kredites tárgynál sem jegy sem aláírás

jeleztem a tanárnak e-mail-ben de nem reagált.

2022. jún. 29. 20:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nem muszáj ezzel foglalkoznod, ha nem akarsz.

30 évben egyszer vele is megeshet, nem? Vagy te még soha, semmiről se feledkeztél meg? Egyébként meg az is lehet, hogy amikor be akarta írni a jegyeket, valami műszaki gond adódott, amit ő nem is vett észre, úgy gondolta, hogy beírta és kész. Ha nem szól neki senki, miért kéne ezzel foglalkoznia a nyaralása közepén?...

2022. jún. 30. 11:45
 12/22 A kérdező kommentje:

A tanároknak tudtommal meg nincs nyaralás, legalábbis mindig azt mondják h nekik ilyenkor még nem kezdődik el.

Akkor ott a T.O.gondolom ők látják, hogy 1 csoportnak nincs jegye (de az is lehet h a többinek sincs)

Aztán majd mi leszünk a hibásak hogy nem szóltunk.

2022. jún. 30. 11:56
 13/22 anonim ***** válasza:

Mondom, hogy a TO megoldja, akkor is, ha te nem foglalkozol vele, úgyhogy nem muszáj ezen pörögnöd.

Én is tanár vagyok és gyakorlatilag már nyaralok. Lehet, hogy ebben a félévben neki is épp így jött ki a lépés.

2022. jún. 30. 12:02
 14/22 A kérdező kommentje:

Nem ebben az iskolában, de a szomszédom úgy járt, hogy fél évet amiatt csúszott, hogy egy tanár nem írta be neki a vizsgajegyét a neptun-ba és gondolván, hogy a tanár tudja mi a dolga nem szólt.

Nem oldotta meg a TO. újra kellett vizsgáznia, poén, az hogy a tantárgyra épült tárgy azt feltudta venni és meg is találta a tanár a be nem írt vizsgáját, de azt mondták neki hogy sorry vizsgaidőszak után vagyunk, nem lehet utólag, ezért idegesít ez az ügy.

2022. jún. 30. 15:20
 15/22 anonim ***** válasza:
Amennyi időt itt töltöttél, már írhattál volna a tanárnak is meg a TO-nak is egy füst alatt, és sínen lenne az ügy.
2022. jún. 30. 16:08
 16/22 A kérdező kommentje:
Huuu ... biztos tanár vagy?
2022. jún. 30. 17:02
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem kell ahhoz tanárnak lenni, hogy az ember tudja, hogy nem a gyk a megoldás az ilyesféle ügyekre, hanem az illetékes helyen kell feltenni ugyanazt a kérdést, amit sokan itt tesznek fel.
2022. jún. 30. 20:03
 18/22 A kérdező kommentje:

Esetleg valaki lehetett már hasonló helyzetben???

Köszi!

2022. júl. 1. 08:20
 19/22 anonim ***** válasza:
Igen. Írt a tanárnak meg a TO-nak és megoldódott.
2022. júl. 1. 08:42
 20/22 A kérdező kommentje:
Ha elolvasnád a kérdést, ezzel kezdtem, hogy jeleztem már neki de semmi.
2022. júl. 1. 09:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!