Mi van akkor, ha nem írt be a tanár semmit a neptun-ba egy tárgyra?
0 kredites tantárgy,de kritérium tárgy
06.24.-ig volt vizsgaidőszak
de 06.25.-én még írtak be vizsgajegyet
viszont a 0 kredites tárgynál sem jegy sem aláírás
jeleztem a tanárnak e-mail-ben de nem reagált.
erre gondoltam, hátha ők szolnak neki(?!)
így is fura számomra,hogy nekem kell utána járkálni
már legalább 30 éve
ezért sem értem... 1.félévben is volt vele óra akkor beírta elsők között
viszont mivel már jócskán vége a vizsgaidőszaknak utólag nem tudom betudja-e még írni
Az adott intézmény TVSz-e szabályozza, hogy meddig kell beírni az érdemjegyet (lehet más határidő a félévközi jegyes és a vizsgajegyes tárgyakra).
A határidőt (általános esetben a vizsgaidőszak végét) követően adott időn belül (ált. Neptun-kérvényben) jelezheted a jegyeltérést, illetve hiányzó bejegyzést.
Én azt javaslom, próbáld meg először telefonon elérni az oktatót, utána telefonon a tanszéki adminisztrációt, majd ha ez nem vezet eredményre, akkor jelezd a tanulmányi hivatalnak a hiányzó jegyet!
Köszi a tippet!
Számomra ez elég érthetetlen hogy a nyaralás közepén ezzel kell foglalkoznom... Már nem azért de engem sem figyelmeztet senki hogy "holnap vizsga".
Nem hiszem el, hogy nem tudja mi a dolga és nem csak én az egész csoport nem kapott jegyet.
Kétlem hogy 1 hónapja beteg, aztán meg még én leszek a hibás h miért nem szóltam hamarabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!