Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi van akkor, ha nem írt be a...

Mi van akkor, ha nem írt be a tanár semmit a neptun-ba egy tárgyra?

Figyelt kérdés

0 kredites tantárgy,de kritérium tárgy

06.24.-ig volt vizsgaidőszak

de 06.25.-én még írtak be vizsgajegyet

viszont a 0 kredites tárgynál sem jegy sem aláírás

jeleztem a tanárnak e-mail-ben de nem reagált.

2022. jún. 29. 20:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje nem reagált?
2022. jún. 29. 20:38
 2/22 A kérdező kommentje:
24.-e előtt írtam neki 1 héttel (bár nem hiszem, hogy nekem kéne figyelmeztetni, hogy legyen kedves beírni...)
2022. jún. 29. 20:46
 3/22 anonim ***** válasza:
Megkérdezném a tanszéket vagy a TO-t, hogy ilyenkor mi van.
2022. jún. 29. 20:52
 4/22 A kérdező kommentje:

erre gondoltam, hátha ők szolnak neki(?!)

így is fura számomra,hogy nekem kell utána járkálni

2022. jún. 29. 20:53
 5/22 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy rövidebb ideje tanít ott, mint amennyi ideje te egyetemre jársz és még nem ismeri eléggé a rendszert. :)
2022. jún. 29. 21:00
 6/22 A kérdező kommentje:

már legalább 30 éve

ezért sem értem... 1.félévben is volt vele óra akkor beírta elsők között

viszont mivel már jócskán vége a vizsgaidőszaknak utólag nem tudom betudja-e még írni

2022. jún. 29. 21:12
 7/22 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy beteg lett pl. azért nem tudja beírni. A TO megoldja, csak szólj nekik, hogy ez van.
2022. jún. 29. 21:19
 8/22 anonim ***** válasza:
40%
Elvileg minden jegyet be kell írni a vizsgaidőszak végéig, de a gyakorlatban a Neptun meg szokta engedni a tanároknak a vizsgaidőszakon túli jegybeírást. Mivel a következő félév még sokáig nem kezdődik el, ebből most nem lesz azonnali probléma, s ezt az illető tanár (aki 30 éve ott van) tökéletesen tudja. Nyugi, be fogja írni az aláírást egy-két héten belül. Velem is megesett, hogy a vizsgaidőszak utáni héten írtak be csak jegyet.
2022. jún. 29. 21:29
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Az adott intézmény TVSz-e szabályozza, hogy meddig kell beírni az érdemjegyet (lehet más határidő a félévközi jegyes és a vizsgajegyes tárgyakra).

A határidőt (általános esetben a vizsgaidőszak végét) követően adott időn belül (ált. Neptun-kérvényben) jelezheted a jegyeltérést, illetve hiányzó bejegyzést.

Én azt javaslom, próbáld meg először telefonon elérni az oktatót, utána telefonon a tanszéki adminisztrációt, majd ha ez nem vezet eredményre, akkor jelezd a tanulmányi hivatalnak a hiányzó jegyet!

2022. jún. 29. 22:24
 10/22 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet!

Számomra ez elég érthetetlen hogy a nyaralás közepén ezzel kell foglalkoznom... Már nem azért de engem sem figyelmeztet senki hogy "holnap vizsga".

Nem hiszem el, hogy nem tudja mi a dolga és nem csak én az egész csoport nem kapott jegyet.

Kétlem hogy 1 hónapja beteg, aztán meg még én leszek a hibás h miért nem szóltam hamarabb.

2022. jún. 30. 11:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!