Mit lenne érdemes manapság tanulni?
Akkor ha ez érdekel, válassz pl. kommunikáció- és médiatudomány szakot (bár ez most nagyon divat szak lett). Én is erre jártam (mondjuk aztán inkább váltottam másra), és nagyon sokféle dologról tanultunk, kicsit társadalomtudományos jellege is volt a dolognak.
És amúgy ez mellé nem hülyeség valami gazdasággal kapcsolatos szak, hiszen aki egy televízó vagy újság vagy hasonló pénzügyeivel foglalkozik, annak mindkét területhez értenie kell(ene), ezért az ilyen sokoldalú embereket örömmel fogadják.
12:54-es közép iskolában tanulok vegyésznek vagyis vegyész technikusnak:) okj-s képzés
de írtam is hogy ez most nálam egy alap szak lesz mivel lány vagyok így vegyipari vagy vegyész technikusként nem igazán alkalmaznának viszont vannak ráépülő szakok amik már nagyon jók! Én egy kis városban lakom:) nálunk azért van iylen oktatás a suliban mivel itt található az Alkaloida gyár:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!