Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Minek érdemes manapság tanulni...

Minek érdemes manapság tanulni? :/

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom hogy ez a kérdés már "lerágott csont", de engem nagyon érdekelne, hogy manapság egy gimnazistának minek érdemes tanulni? Sajnos kevés a munkahely, de csak van olyan szakma akár szakács vagy könyvelő vagy informatikus stb. , akiknek lehet még keresni valója, na ilyen szakok érdekelnének illetve persze a véleményetek :) akinek van ideje és kedve az létszíves írjon :)
2011. okt. 21. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy biztos állást szeretnél-e vagy megpróbálsz meggazdagodni.
2011. okt. 21. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:
2011. okt. 21. 18:22
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat :) az én vágyam fiú létemre hogy üzletember lehessek, érdekel a gazdaság a pénz világa , de sajna nem olyan jó szinvonalú gimnáziumban tanulok és a pontom se igazán lesz meg de kinéztem egy szakot a gazdaságinformatikust, szerintetek??
2011. okt. 21. 18:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Én gazdaságinformatikus hallgató vagyok. Első félévem, de a felsőbb évesektől is lehet hallani dolgokat. Az első 2 élév 70%-a matek, amin jobb minél előbb túl lenni. Utána már jó lesz, mert többségbe kerülnek a gazdasági és informatikai tantárgyak. Piac képest diplomát ad és egyenlőre relatíve kevés embernek van ilyen végzettsége. Viszont elég nagy a szórási arány.
2011. okt. 22. 10:03
 5/7 A kérdező kommentje:
sziaa köszi szépen a választ, azt szeretném tőlled kérdezni hogy nagy hátrány hogy ha német nyelvet tanulok nem angolt és úgy akarok gazdaságinformatikus lenni ?? :/ :)
2011. okt. 22. 15:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem hátrány. Lényeg legyen valamilyen nyelvvizsgád, esetleg gazdasági szaknyelvvizsga se jön rosszul. Német nyelvterületeket így megtudod célozni, ha esetleg külföldön gondolkozol. Nekünk van olyan gyakorlati hely, ahol német nyelvismeret kötelező.
2011. okt. 22. 18:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :) sokan azt mondják hogy ez nem is olyan igazi gazdasági szak te mit gondolsz?? :/
2011. okt. 22. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!