Minek érdemes manapság tanulni? :/
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom hogy ez a kérdés már "lerágott csont", de engem nagyon érdekelne, hogy manapság egy gimnazistának minek érdemes tanulni? Sajnos kevés a munkahely, de csak van olyan szakma akár szakács vagy könyvelő vagy informatikus stb. , akiknek lehet még keresni valója, na ilyen szakok érdekelnének illetve persze a véleményetek :) akinek van ideje és kedve az létszíves írjon :)2011. okt. 21. 18:16
1/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy biztos állást szeretnél-e vagy megpróbálsz meggazdagodni.
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat :) az én vágyam fiú létemre hogy üzletember lehessek, érdekel a gazdaság a pénz világa , de sajna nem olyan jó szinvonalú gimnáziumban tanulok és a pontom se igazán lesz meg de kinéztem egy szakot a gazdaságinformatikust, szerintetek??
2011. okt. 21. 18:45
4/7 anonim válasza:
Én gazdaságinformatikus hallgató vagyok. Első félévem, de a felsőbb évesektől is lehet hallani dolgokat. Az első 2 élév 70%-a matek, amin jobb minél előbb túl lenni. Utána már jó lesz, mert többségbe kerülnek a gazdasági és informatikai tantárgyak. Piac képest diplomát ad és egyenlőre relatíve kevés embernek van ilyen végzettsége. Viszont elég nagy a szórási arány.
5/7 A kérdező kommentje:
sziaa köszi szépen a választ, azt szeretném tőlled kérdezni hogy nagy hátrány hogy ha német nyelvet tanulok nem angolt és úgy akarok gazdaságinformatikus lenni ?? :/ :)
2011. okt. 22. 15:28
6/7 anonim válasza:
Nem hátrány. Lényeg legyen valamilyen nyelvvizsgád, esetleg gazdasági szaknyelvvizsga se jön rosszul. Német nyelvterületeket így megtudod célozni, ha esetleg külföldön gondolkozol. Nekünk van olyan gyakorlati hely, ahol német nyelvismeret kötelező.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :) sokan azt mondják hogy ez nem is olyan igazi gazdasági szak te mit gondolsz?? :/
2011. okt. 22. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!