Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ciki 25 évesen egyetemre menni?

Ciki 25 évesen egyetemre menni?

Figyelt kérdés
A volt gimis osztálytársaim már mind lediplomáztak. Nekem viszont sajnos eddig nem volt lehetőségem egyetemre menni családi és anyagi okok miatt. Kitűnőre érettségiztem és gyógyszerészetire szeretnék menni egyébként.

2021. febr. 10. 14:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató válaszokat!
2021. febr. 10. 17:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki. Szerintem sokan vannak még így, akik pénzügyi vagy magánéleti okok miatt később kezdik. Én sajnos komolyabb beteg voltam gimi végétől, így én is pár évvel később kezdtem csak az egyetemet.
2021. febr. 11. 12:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki! Sőt. Én is pár éves csúsztatással fogom ősztől kezdeni az egyetemet, érettségi után kihagytam 2 évet, de az sem zavarna, ha csak 25 évesen kezdeném el. Szerintem sokkal jobb így, hogy felnőtt fejjel látom a világot, és érettebb lettem a gap yearek alatt, én például nem is tudom elképzelni, hogy milyen lett volna, ha gimi után azonnal beülök egyetemre. Lehet, hogy még nem érzed, de szerintem ez hatalmas előny lesz nálad, hogy vannak igazi tapasztalataid! Sok sikert mindenhez! :)
2021. febr. 11. 22:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A 2. diplomámnak 36 évesen estem neki. Hajrá!
2021. febr. 16. 12:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Én ugyan csak 20 leszek, amikor kezdenék az egyetemen, de szerintem a 25 sem késő. Ha Debrecenbe jössz GYTK-ra, ott találkozunk :).
2021. febr. 16. 15:27
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Normális országban nem ciki, sőt dicsőség addig tanulni, ameddig bírunk
2021. ápr. 23. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!