Ciki 25 évesen egyetemre menni?
Figyelt kérdés
A volt gimis osztálytársaim már mind lediplomáztak. Nekem viszont sajnos eddig nem volt lehetőségem egyetemre menni családi és anyagi okok miatt. Kitűnőre érettségiztem és gyógyszerészetire szeretnék menni egyébként.2021. febr. 10. 14:51
1/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Tanulni sohasem késő. Sok sikert hozzá!
3/16 anonim válasza:
Értelmes szak, tanulj, jó lesz.
4/16 anonim válasza:
Nem én ugye 19 voltam amikor kezdtem az egyetemet és akkor az egyik csoporttársam 23 volt
5/16 anonim válasza:
Nálad sokkal öregebbek is fognak az egyetemre járni.
Egyáltalán nem ciki, és senki sem fogja firtatni, sőt, nem is fognak róla tudni, hogyha te magadtól nem mondod el.
6/16 anonim válasza:
Dehogyis. Nekem van olyan tanárom aki már a negyedik diplomáját csinálja és 40-en bőven felül van.
7/16 anonim válasza:
Nekem is votlak 30as csoporttársaim nem is egy. Én is most kezdem a második diplomám 25 évesen.:) Nem ciki egyaltalan.
8/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem, nekem az egyetemi csoporttársaim döntő többsége mind idősebb volt 18 évnél, a legidősebb asszem 28 éves volt, mikor kezdtünk. Eleve sokan játszák el azt, hogy nappali melegedőnek használják az egyetemet, ugyan elkezdték mondjuk 19 évesen a szakot, de majd' 30 évesen diplomáznak le. Nem fogsz kilógni, emiatt ne aggódj.
10/16 anonim válasza:
Dehogy ciki! Még menőbb is, mert te már letettél valamit az asztalra ahhoz, hogy ott lehess. Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!