19 évesen nem késő wlkezdeni tanulni ha szeretnék egyetemre menni?
Figyelt kérdés
Sajnos a közép sulit nem fejeztem be.Ti mit tanácsoltok hogy kezdjem el vagy hova iratkozza be?2019. jan. 3. 10:09
1/6 anonim válasza:
Van, akinek késő, van, akinek nem késő, ezt kívülálló a te konkrét esetedre vonatkoztatva nem tudja eldönteni. Előbb mindenképpen az érettségit kell megszerezni egy középiskolában, de mellette határozott elképzelésnek kell lenni a továbbtanulás irányáról és alaposan (esetleg tanár segítségét is igényeb véve) fel kell készülni az egyetemi felvételi szaktárgyakból. Persze elengedhetetlen a szükséges anyagi háttértámogatás az egyetemi évekre.
3/6 anonim válasza:
Dehogy, van aki 40 fölött kezdi el.
4/6 anonim válasza:
Nem késő. El kellene dönteni, mit szeretnél tanulni. Szakmát, vagy az érettségi a cél? Ha megvan, akkor keress egy közeli iskolát, ahol tájékoztatnak majd a lehetőségekről.
5/6 anonim válasza:
45 vagyok, most iratkoztam be, gólya vagyok. :)
6/6 anonim válasza:
Igen, nagyon késő. Csak akkor lehet ember az ember, ha 10 évesen megy egyetemre.
Viccet félretéve, miért lenne késő?
Ha ezt 40 évesen kérdeznéd (ami szintén nem késő egyébként) akkor még megérteném, na de 19?
Sokan akkor érettségiznek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!