37 évesen egyetemre menni? Elgondolkodtam azon, hogy valami mérnöki vagy földrajz szakot elvégeznék, és azzal folytatnám az életem, nem késő?
Figyelt kérdés
Mindig hallani, hogy soha sem késő! Jelen szakmámban is folyamat tanulni kell (villamos szakma). De villamos mérnök nem lennék.Úgy érzem most van bennem annyi, hogy belevágjak!2020. jún. 4. 08:48
1/9 anonim válasza:
Nálunk vannak 30-35+osok egyetemen (pszichó), és nincs rájuk furán nézve meg semmi, sztem vágj bele nyugodtan.
Nyilván v nem nyilván, de a tizennyolc-huszonéves bandákban ritkán vannak benne, bulikba nem jönnek el, de pl óra után van h együtt ülünk be büfébe várni a kövi órát meg ilyenek.
Sztem ha szeretnél, vágj bele:)
3/9 Vodafonelive válasza:
Amennyiben levelezőn munka mellett tudod csinálni és a munkahely, a háttered is támogatja ezt, érdemes belevágni. :)
4/9 anonim válasza:
Egy ismerös 54 évesen (NEM elírás!) jelentkezzett egy nyelvi szakra egyetemre, mert neki az volt az élete álma - idöközben sikeresen el is végezte, kapott is ennek megfelelö fordítói munkakört.
5/9 anonim válasza:
Bármilyen életkorban. De levelezőn!
6/9 anonim válasza:
30 éves vagyok, levelezőn tanulok, ez a 2. szak, amit el fogok végezni. Az évfolyamon 40-50 évesek is vannak.
7/9 anonim válasza:
Nem az.
Létezik műszaki földtudomány szak egy helyen az országban, ott ötvözeted a kettőt.
8/9 anonim válasza:
Nem késő. 38 vagyok, tavaly kezdtem alapszakot.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jól esik! Nem látom azt,hogy eljutok egy olyan életkorba ahhol azzal keljen szembesülnöm vége nincs esélyem tanulni! Nem adom fel az álmaim amik még mindig célként lebeg a szemem előtt!
2020. jún. 5. 06:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!