OKJ után 22 évesen érdemes egyetemre menni ,ami 4 év,vagy helyezkedjek el a szakmában? Bővebben lent, 20/L.
Sziasztok!
Most végeztem az első évemmel gyermekápoló szakon és még van hátra 2 év. 22 éves leszek ,amikor elvégzem és arra gondoltam,hogy utána mehetnék még egyetemre.
Eredetileg is ott kezdtem volna tanulni,de tavaly nem vettek fel(orvosi diagnosztikai analitikára, 382 ponttal), így maradt ez B tervnek. Gondoltam arra is,hogy elmennék levelezőre egyetemre,mellette pedig dolgoznék ápolóként, de ez nem tudom,mennyire bírható. Az tuti,hogy nem maradok véglegesen ebben a szakmában,de átmenetileg nem tudom melyik éri meg jobban?: Elvégzése után tanulni nappalin az orvosi diagnosztika szakon(mert ezt gondoltam megpályázni) és nem dolgozni mellette ápolóként, vagy dolgozni,és közben csinálni egy levelezős képzést?
Nektek erről mi a véleményetek? Szerintetek hogy érdemes megvalósítanom ezt az egészet? Ha a meló+tanulás verziót ajánljátok,melyik szakot lenne érdemes választanom?
Köszi!
Az éven nem jelentkeztél?
Iszonyatosan alacsony ponthatár volt az ODA-ra mindenhol...
Pest is 344, Debrecen 320on valamennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!