Melyik az az okj-s vizsga amit érdemes elvégezni és el lehet vele helyezkedni? Vagy mennyek egyetemre?
24 éves vagyok 140e a nettó fizetésem de nagyon nem szeretek itt dolgozni. Szeretnék váltani de sima érettségivel nem igazán lehet...
Német és Angol b2-es nyelvvizsgám van de angolból csak az írásbeli van meg. (állítólag rossz a kiejtésem) Szeretnék tanulni egy szakmát amivel el tudok helyezkedni és amire büszke lehetek. Vagy ha nem szakma akkor egyetem de akkor sajnos csak a német szak jöhet szóba amivel nem hiszem, hogy nagyon el lehetne helyezkedni. A nyelvekhez mindig is elég jól értettem, könnyen felszedem őket de az ilyen SSC meg ilyen munkákat nem szeretem... Tudnátok ötleteket adni? Vagy tanácsot?
Damn, how i love grammar nazis... a real pleasure to have you guys here and read my stuff, yes i may make accidentally some grammatical errors because i usually write fast and dont stop to think if the word or the sentence is grammatically correct or not, but i at least can speak and write in 4 languages if we count my English, German, Japanese and Hungarian, while you guys can speak one.. maybe two. Congrats.
Az a baj, hogy a legtöbb helyen ahol 3D modellezőt keresnek ott kikőtés, hogy legyen egyetemi végzettsége az embernek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!